spot_img
HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣυγχαρητήρια! Παράδειγμα προς μίμηση οι 4 νεαροί που μάζεψαν €2.441 για το...

Συγχαρητήρια! Παράδειγμα προς μίμηση οι 4 νεαροί που μάζεψαν €2.441 για το Ηead Shave Challenge day 2015

Συγχαρητήρια στους Θεόδωρο Ασσιώτη, Νίκο Νικολάου, Θεόδωρο Μάντη και  Κωσταντίνο  Στυλιανού, μια παρέα τεσσάρων ατόμων, οι οποίοι  κατάφεραν να μαζέψουν το σεβαστό ποσό των  €2.441 για  το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα Κυπριακή τράπεζα Μυελού των οστών.

Οι τέσσερις  αυτοί νεαροί,   που έμαθαν για  την διοργάνωση του HEAD SHAVE CHALLENGE DAY 2015, αποφάσισαν να συμμετάσχουν σε αυτό τον φιλανθρωπικό σκοπό χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο, απλά γιατί ήθελαν να προσφέρουν βοήθεια σε όσα παιδιά πάσχουν απο λευχαιμία και έτσι, με τον δικό τους, ξεχωριστό τρόπο κατάφεραν να μαζέψουν αυτό το τεράστιο χρηματικό ποσό!

Εξήγησαν στην κάμερα του noise, η οποία βρέθηκε εκεί στο MALL OF CYPRUS το Σάββατο 6/6/2015, τον τρόπο με τον οποίον  κατόρθωσαν να προσφέρουν τόσο μεγάλη βοήθεια! Σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, προσπάθησαν και  ευαισθητοποίησαν συναδέλφους, συγγενείς, φίλους και γνωστούς και  το ποσό αυτό το έκαναν συνεισφορά για το Καραισκάκειο ίδρυμα. Επίσης, αρκετά χρήματα  μάζεψαν και από διάφορες εταιρείες, μεταξύ των οποίων και  η εταιρεία στην οποία εργάζονται EY Cyprus  η οποία πρόσφερε €300

παιδια,λευχαιμια

Με λίγα λόγια,  με την σωστή χρήση κοινωνικών δικτύων αλλά και  business contacts,  δημιούργησαν την σελίδα:  “CLICK HERE to support  Head Shave Challenge” στην οποία υπήρξε τεράστια ανταπόκριση και από άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό και  ήθελαν να προσφέρουν και αυτοί την βοήθεια τους για τον ιερό αυτό σκοπό.

τεσσερα,παιδια

Συγχαρητήρια ξανά, στα παιδιά αυτά, αλλά και σε όλους όσοι συμβάλλουν για έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία! Τέτοιες πράξεις, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, γιατί δεν μας κοστίζει τίποτα να προσφέρουμε έστω και το λιγότερο, σε συνανθρώπους μας που υποφέρουν και έχουν ανάγκη την στήριξη και βοήθεια μας!

Γράφει: Έλενα Ματθαίου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

noiseair.com
noiseair.com
Το noise είναι το νεανικό brand των φοιτητών του KES College. Το noiseair.com είναι μια νεανική ιστοσελίδα, στην οποία γράφουν αποκλειστικά φοιτητές του KES College. Το noiseair.com δημιουργήθηκε στα πλαίσια αναβάθμισης του Κλάδου Δημοσιογραφίας και Δημόσιων Σχέσεων και δίνει δυνατότητες αλληλεπίδρασης μεταξύ φοιτητών και Κολλεγίου, με στόχο να αναδειχθεί η δουλειά των φοιτητών και να πάρουν μια γεύση από πραγματικές επαγγελματικές συνθήκες εργασίας.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments