spot_img
HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕβδομαδιαίες προβλέψεις από την Νίνα Μπούκη!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Νίνα Μπούκη!

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9 σηματοδοτεί για εσένα μία νέα αρχή σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασιακή σου πορεία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που καλείσαι να διαχειριστείς με ωριμότητα και ψύχραιμη προσέγγιση. Οι διαθέσεις φαίνονται από τις αρχές της εβδομάδας αφού το τρίγωνο του Ήλιου στην Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε ωθεί σε καθοριστικές κινήσεις που θα μεταμορφώσουν την ευρύτερη εικόνα που έχει διαμορφώσει στο περιβάλλον που κίνηση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σημαντικά νέα ξεκινήματα μπορεί να υπάρξουν στο χώρο της δουλειάς που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την προσωπική σου εξέλιξη και ευημερία. Δεν αποκλείεται να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο και σε οικονομικό επίπεδο, απαραίτητο είναι όμως να μην προβείς σε πράξεις παρορμητικές που θα δημιουργήσουν προβλήματα σε επιδιώξεις που έχεις. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται σκεπτόμενος πολύ καλά τα επόμενα σου βήματα. Η εργασιακή πορεία που θέλεις να πετύχεις φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ, βασική προϋπόθεση όμως είναι να συμπεριφέρεσαι λελογισμένα. 

Αισθηματικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 15/9 μπορεί να αναστατώσει την προσωπική σου ζωή και να δημιουργήσει υπερένταση στη σχέση. Προσοχή καθώς η εριστική σου διάθεση μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα με το ταίρι σου και να οδηγήσει σε αποστασιοποίηση. Αν είσαι αδέσμευτος/η αιφνιδιαστικοί έρωτες έρχονται στο προσκήνιο που αυξάνουν κατακόρυφα το καρδιοχτύπι. Η σταθερότητα είναι το ζητούμενο σου και αυτή δεν είναι δεδομένη το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι.

Χαλαρώστε και απολαύστε τη σχέση σας. Αν έχετε κρατήσει αυτό το πρόσωπο σε απόσταση, είναι καιρός να σκεφτείτε καλύτερα τα πράγματα: Θέλετε κατά βάθος μια  επιφανειακή ή μια πιο οικεία και ζεστή σχέση; Προσπαθώντας να ελέγξετε την πορεία αυτής της σχέσης και να έχετε τον πρώτο λόγο, χάνετε την ευκαιρία για ένα βαθύτερο δεσμό. Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας με τον φιλελεύθερο Ουρανό σας προτρέπει να αποφύγετε τις διασπαστικές και σπασμωδικές ενέργειες από εγωισμό και μόνο. Αποκαλύψετε τον αληθινό σας εαυτό αντί να κρατάτε τον άνθρωπο αυτό σε απόσταση. Η αγάπη και η γενναιοδωρία σας θα τον/την βοηθήσει τελικά να ανοιχτεί. Επισήμανση: Φροντίστε να εμφανίζεστε εγκαίρως στα ραντεβού.

Σε σχέση 

Σε περίπτωση που περάσατε από στάδιο απογοήτευσης, τότε σας ενημερώνω πως λαμβάνει τέλος και μάλιστα με ένα γεγονός που θα φέρει μόνιμες και πολύ θετικές αλλαγές. Διαφοροποιούνται οι βάσεις πάνω στις οποίες χτίσατε την ερωτική σας σχέση και τα αρνητικά λόγια που ειπώθηκαν σε στιγμή κρίσης, θα αποδειχτεί πως δεν είχαν καμία βάση και καμία απολύτως αξία.

Χωρίς σχέση 

 Αν αναζητάτε το πρόσωπο που θα συνεπάρει την καρδιά σας και θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από το παρελθόν, τότε τα μάτια σας δεκατέσσερα γιατί θα εμφανιστεί το κατάλληλο πρόσωπο στον κατάλληλο χώρο. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείτε με άτομο άξιο των προσόντων σας και του χαρακτήρα σας. Το νου σας να μην πιαστείτε στον ύπνο και χάσετε την ευκαιρία.

Επανασύνδεση 

Με την ουρά στα σκέλια θα επιστρέψει το παλιό σας ταίρι και το αν θα υπάρξει επανασύνδεση ή παράταση του χωρισμού, αυτό θα είναι μια απόφαση καθαρά δική σας. Ανοιχτά λόγια καρδιάς, ίσως και μια “συγγνώμη”, θα σας δώσουν το έναυσμα να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά και να αναθεωρήσετε απόψεις. Ακολουθήστε την καρδιά σας, αλλά μην αγνοήσετε και το κομμάτι της λογικής.

Θετική επιρροή 

Εδώ είμαστε! Δε πα’ να γίνεται χαμός σε καριέρα και οικογένεια 2ο δεκαήμερο; Δε πα’ να σε τρελαίνουν αφεντικά και σόι; Σκασίλα σου! Εσύ απολαμβάνεις γοητευτικές γνωριμίες, ερωτικά παθιασμένα μηνύματα και καυτές (αχ) συναντήσεις!

Αρνητική επιρροή 

Εσύ του 1ου, μήπως κακόμαθες λίγο με Δία και Αφροδίτη τόσο καιρό να σου δίνουν τύχη και θες  κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο; E, όχι… Κάτσε και λίγο στα αυγά σου!  3ο δεκαήμερο, την προσοχή σου παρακαλώ!Επιστράτευσε ψυχραιμία, γιατί έρχονται ανατροπές και σκληρότητα, που τα νεύρα σου δεν θα τις αντέξουν και… μπουμ!

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικά νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, τα παιδιά, την δημιουργικότητα. Δεν αποκλείεται να εξελιχθεί η ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου από δω και στο εξής. Γεγονός είναι ότι οι κινήσεις αυτές της περιόδου θα θεμελιώσουν στέρεες βάσεις για μία μακροχρόνια πορεία ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα προσωπικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το παρασκήνιο δεν παύει να σε απασχολεί καθώς υπάρχουν σημαντικά ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια και σε εμποδίζουν να προχωρήσεις στη δουλειά σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανές υποσχέσεις καθώς είναι εύκολο να χάσεις το μέτρο και τελικά να εκτεθείς. Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις 15/9 μπορεί να ανατρέψει οικονομικά ζητήματα που θα επηρεάσουν σημαντικά την οικογενειακή ατμόσφαιρα. Προσοχή σε έκτακτα έξοδα που αφορούν τον προσωπικό σου χώρο και θα σε απασχολήσουν έντονα. 

Αισθηματικά

Επιδιώκεις να εξελιχθεί η σχέση σου και αυτό είναι κάτι που αντιλαμβάνεται άμεσα το ταίρι σου. Η ωριμότητα που δείχνει θα παίξει καθοριστικό ρόλο ώστε να αποφασίσετε από κοινού ένα μέλλον που σας εκφράζει και τους δύο. Η κοινή σας πορεία είναι ο μοναδικός στόχος και γι’ αυτό δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανόν να έρθει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου που θα σε ενθουσιάσει, παράλληλα σου δίνει την αίσθηση ότι ήρθε για να μείνει και να δημιουργήσει ένα σταθερό πλαίσιο στην προσωπική σου ζωή. Άφησε στην άκρη εγωιστικές συμπεριφορές και επικεντρώσου στο να δημιουργήσεις την καλύτερη δυνατή σχέση για εσένα. 

Δεδομένου ότι η ειρηνική Αφροδίτη στον Λέοντα κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, αναζητάτε τη θαλπωρή και την ειρήνη στο σπίτι σας και με τους οικείους σας. Αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με το διασπαστικό Ουρανό δημιουργεί συγκρούσεις με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα συγγενή εξαιτίας των ερωτικών επιλογών σας. Αυτό το άτομο ξέρει σίγουρα πώς να πατάει τα κουμπιά σας, αλλά μην χάσετε την αξιοπρέπειά σας παρασυρόμενοι από το δράμα που δημιουργεί κάποιος άλλος. Το μόνο που μπορείτε να ελέγξετε είναι το πώς αντιδράτε. Αν σας ενοχλεί ο τρόπος συμπεριφοράς του, τερματίστε τη συζήτηση και φύγετε μακριά. Απλά θέστε υπό έλεγχο τον εγωισμό σας και την αλαζονεία σας, έτσι ώστε να μην πείτε κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα.

Σε σχέση 

Σε περίπτωση που νιώθετε την ανάγκη να φέρετε αλλαγές στην ερωτική σας σχέση, τότε προχωρήστε σε άμεσες πράξεις. Στην παρούσα φάση, θα νιώσετε έτοιμοι για τολμηρές αποφάσεις και για δυναμικές ενέργειες, ωστόσο προσοχή να μην πέσετε σε αντιφατικές ή σπασμωδικές κινήσεις. Αν θέλετε να επιτύχετε στους στόχους σας, κινηθείτε οργανωμένα και μεθοδικά.

Χωρίς σχέση 

Έντονη θα είναι η διάθεσή σας να ξεχυθείτε σε καινούργιες ερωτικές περιπέτειες, γι’ αυτό δεν θα αγνοήσετε το πρόσωπο που με πολύ θερμό τρόπο θα φανερώσει την έλξη του για εσάς. Ακολουθήστε την καρδιά σας χωρίς ενδοιασμούς, θα προκύψουν συναισθηματικές εκπλήξεις που θα ανανεώσουν τις αισθήσεις σας, αλλάζοντας επιτυχώς τα έως τώρα ανιαρά σας δεδομένα.

Επανασύνδεση 

Αν βάλετε κύριο στόχο σας την επανασύνδεση, τότε να ξέρετε πως δεν θα απογοητευτείτε. Ο τρόπος προσέγγισής σας όχι μόνο θα εξιτάρει το ενδιαφέρον του πρόσωπου που θέλετε, αλλά ταυτόχρονα θα καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του. Με δικές σας πράξεις, θα ανοίξετε πορεία σταθερού, ίσως και μόνιμου δεσμού.

Θετική επιρροή 

Ταξίδεψε με στο άγνωστο και το ονειρικό, 2ο και 3ο δεκαήμερο, αφού μόνο εσύ μπορείς! Ναι, καλό μου, μπορείς ξανά να χαρείς, να αισιοδοξήσεις, να ταξιδέψεις, να βγεις, να γνωρίσεις κόσμο, να λάβεις χαρμόσυνα μηνύματα και τηλεφωνήματα, να πετύχεις ερωτικούς στόχους! Μπράβο, μπράβο!  

Αρνητική επιρροή 

1ο δεκαήμερο, υπομονή… Μπορεί εξελίξεις να μην έχεις, αλλά κι αυτή η ηρεμία (επιτέλους) καλή είναι, ε;

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά την οικογενειακή ζωή κυρίως αλλά και τα επαγγελματικά σου. Είναι πιθανό να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος. Οι ανασφάλειες και οι φόβοι δίνουν την θέση τους στην αυτοπεποίθηση και την διαίσθηση, αρκεί να είσαι διατεθειμένος να ξεπεράσεις όλα αυτά που σε κρατούν καθηλωμένο στην καχυποψία και την ανησυχία. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η εβδομάδα είναι ιδανική για να δρομολογήσεις ή να επιδιώξεις ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου ιδιαίτερα αν προέρχεται μετά από έντονη διεργασία το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για την δική σου δουλειά ή να ασχοληθείς μέσα από τον προσωπικό σου χώρο με αντικείμενα που σε καλύπτουν απόλυτα και μπορούν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην. Παράλληλα μπορείς να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους που θα σε απαλλάξουν από ψυχολογικά βάρη και άγχη.

Αισθηματικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τη σχέση σου καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 15/9 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια αποκαλύψεις που θα κλονίσουν το ταίρι σου. Φρόντισε να διαχειριστείς κάθε κατάσταση έχοντας ψυχραιμία αφού η ένταση μόνο σε συγκρούσεις θα οδηγήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που φέρνουν στο προσκήνιο ανασφάλειες και φόβους. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ότι σε ανησυχεί και δεν είχες συνειδητοποιήσει ότι σου δημιουργούσε σημαντικά προβλήματα.

Να είστε άψογοι με τα λόγια σας, αναζητήστε τη συμφωνία, όχι τη διαφωνία. Η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Ουρανό σας ζητά να είστε ευγενικοί και διπλωματικοί στην επικοινωνία σας. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με αυτό που γράφετε, λέτε ή πληκτρολογείτε στον υπολογιστή σας. Η εκτόξευση απόψεων που σας κάνουν να αισθάνεστε απελευθερωτικά μπορεί να ξεσηκώσουν θύελλες. Εσείς μπορεί να δικαιολογείτε τον εαυτός σας με το θυμό σας, αλλά πώς το δέχεται η άλλη πλευρά; Δυστυχώς, αυτό θα κάψει γέφυρες, έτσι μετρήστε τα λόγια σας και συγκρατηθείτε. Απευθυνθείτε σε ένα ουδέτερο τρίτο μέρος, εάν πρέπει να πάρετε μια συμβουλή, και αφήστε να περάσουν λίγες μέρες για να νιώσετε ήρεμα και χαλαρά.

Σε σχέση 

Τώρα θα εμφανιστούν βαθύτερα αισθήματα ανάμεσα σε σας και το αγαπημένο σας ταίρι. Υποχωρεί ο εγωισμός και ο ανταγωνισμός σχετικά με το ποιος θα έχει το πάνω χέρι, στην παρούσα φάση, κοινός σας στόχος θα είναι η ερωτική σας ισορροπία και η συναισθηματική σας εξέλιξη. Και οι δύο θα νιώσετε την ανάγκη να γίνετε “ένα”, περνώντας σε πιο ουσιαστικές δεσμεύσεις.

Χωρίς σχέση 

Θα τολμήσω να σας αποκαλύψω πως ίσως να είναι έρωτας κεραυνοβόλος. Από την πρώτη μάτια, θα υπάρξουν ερωτικά χτυποκάρδια, η έλξη θα είναι αμοιβαία και οι πράξεις θα γίνονται η μία πίσω απ’ την άλλη. Θα σας πλησιάσει με τρόπο ξεκάθαρο και άμεσο. Ανταποκριθείτε χωρίς αναστολές, θα είστε μπροστά στην προοπτική δυνατού μακροχρόνιου δεσμού.

Επανασύνδεση 

Για όσους από εσάς είστε σε διαδικασία χωρισμού, έρχεται γεγονός ανατροπής που θα προκαλέσει οριστική επανασύνδεση. Μοιραίο συμβάν θα σας φέρει σε προσωπική συνάντηση, λόγια που θα ειπωθούν και από εσάς και από το πρώην ταίρι σας θα γεφυρώσουν αισθήματα, θα ενώσουν καρδιές, καταλήγοντας σε επανένωση συνοδευόμενη με υποσχέσεις που δεν θα καταπατηθούν.

Θετική επιρροή 

Ουάου 2ο δεκαήμερο! Πάθος, ερωτισμός, συναίσθημα, πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών, φουλ γοητεία και ομορφιά, νέα σχέση ή ενδυνάμωση υπάρχουσας! Φόρα τα καλύτερα σου… εσώρουχα και θα με θυμηθείς

Αρνητική επιρροή 

1ο δεκαήμερο ήρεμα τα πράγματα και –δεν αντιλέγω- ίσως βαρετά! Δεν πειράζει, μία βδομαδούλα είναι μωρέ, θα περάσει! 3ο δεκαήμερο, κόψε τις ζήλιες και τις απαιτήσεις στον έρωτα, γιατί ο καυγάς είναι απ’έξω και περιμένει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να τακτοποιήσεις υποθέσεις με κοντινά σου πρόσωπα που σε απασχολούσαν ιδιαίτερα και σου δημιουργούσαν προβλήματα. Νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο γι’ αυτό αξιοποίησε τις οποίες ευκαιρίες σου δοθούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να δοθούν σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία που καλείσαι να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν έρχονται για να δημιουργήσουν ένα σταθερό πλαίσιο συνεργασιών που θα σε βοηθήσει να απογειωθείς στον επαγγελματικό τομέα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ξαφνικά έξοδα που θα σου δημιουργήσουν αναστάτωση. Παράλληλα προσπάθησε να περιορίσεις σπατάλες λόγω της ανάγκης να ικανοποιήσεις κάθε μικρή απόλαυση που έχεις.

Αισθηματικά

Ανασφάλειες και φοβίες έρχονται στην επιφάνεια ξαφνικά καθώς η Αφροδίτη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό τον Ταύρο στις 15/9 φέρνει στο προσκήνιο αιφνιδιαστικά ζητήματα που πρέπει να διαχειριστείς με το ταίρι σου. Οφείλεις να ξεφύγεις από το πείσμα και την αδιαλλαξία αν θέλεις να παραμείνεις στην σχέση που βρίσκεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος/η έρχονται νέα πρόσωπα στη ζωή σου που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε διαπροσωπικό επίπεδο, προσπάθησε να διαχειριστείς πιθανές ανησυχίες λόγω ελλείμματος αυτοπεποίθησης που έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις. 

Αισθάνεστε την πίεση να έχετε μια ισότιμη σχέση, αλλά μην αφήνετε τις μάζες να σας επηρεάζουν. Η Αφροδίτη κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των αξιών, σε τετράγωνο με τον Ουρανό, και σας ζητά να αποφασίσετε μόνοι σας για μια σχέση που δεν σας κάνει το κλικ ή δεν εναρμονίζεται με τις αξίες σας. Αυτή η δυναμική όψη σας υπενθυμίζει να διατηρήσετε τις αξίες σας, όχι να τις υποβαθμίζετε για να κρατήσετε μια σχέση. Αν συμβιβαστείτε και παραγκωνίσετε την ηθική δεοντολογία σας, θα νιώσετε σαν να έχετε πουλήσει φτηνά τον εαυτό σας. Μιλήστε και φωνάξτε για τις αξίες σας αλλά μην αισθάνεστε υποχρεωμένοι να εξηγήσετε το «πως» και το «γιατί». Θυμηθείτε το «Όχι» είναι μια πλήρης πρόταση! Εάν αισθάνεστε ότι ο αγαπημένος σας δεν σας ακούει, απομακρυνθείτε διακριτικά.

Σε σχέση 

Ένα απρόοπτο συμβάν θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να δοθούν εξηγήσεις σε ζήτημα που εδώ και πολύ καιρό ταλαιπωρεί εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Θα ειπωθούν λόγια που θα βάλουν τα πράγματα σε τάξη, θα δοθούν υποσχέσεις που θα σπάσουν το φράγμα της στασιμότητας, περνάτε σε περίοδο μόνιμων και ουσιαστικών αλλαγών.

Χωρίς σχέση 

Ευχάριστα μαντάτα θα σας φέρει πρόσωπο προσπαθώντας να δράσει ως μεσολαβητής ανάμεσα σε εσάς και σε ένα συγκεκριμένο άτομο, που δεν ξέρει πώς να σας αποκαλύψει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Αξιοποιήστε τις πληροφορίες που θα λάβετε, θα υπάρξει προοπτική σταθερού δεσμού και μάλιστα με ταίρι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Επανασύνδεση 

Σε περίπτωση που έχετε μετανιώσει για τη στάση που κρατήσατε στο πρώην ταίρι σας, τώρα θα έχετε ευκαιρία επανόρθωσης. Τώρα θα υπάρξει το γεγονός που θα σας βοηθήσει να αναποδογυρίσετε τις καταστάσεις, να οδηγήσετε τις εξελίξεις υπέρ σας και να αντιστρέψετε την κατάληξή σας. Αν κάνετε το βήμα και εκφραστείτε με ειλικρίνεια, τότε έρχεται κατάληξη μόνιμης ερωτικής σχέσης.

Θετική επιρροή 

2ο δεκαήμερο, μπορεί να έχεις αρχίσει να νιώθεις τα «μπουνίδια» του Κρόνου στην συντροφική ζωή, αλλά έρχονται ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, να σου χαϊδέψουν ανακουφιστικά το φεγγαρίσιο σου κεφαλάκι και να σου προσφέρουν, γλυκά μηνύματα, αγαπησιάρικα τηλεφωνήματα, ρομαντικές συναντήσεις και ofcourseεξομολογήσεις!  

Αρνητική επιρροή 

1ο δεκαήμερο, τα ερωτικά σου είναι σε «Pause» αυτήν την εβδομάδα, ενώ εσύ του 3ου, θα ευχόσουν να μπορούσες να πατήσεις «Pause»! Γιατί; Γιατί μέσα σε μία εβδομάδα, έρχονται απανωτοί καυγάδες, ανατροπές, τσακωμοί, ρήξεις, αποκαλύψεις και λόγια που πονάνε… Υπομονή…

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9 σου δίνει την ευκαιρία να διαχειριστείς ένα νέο τρόπο οικονομικές υποθέσεις και σχέδια που έρχονται στο προσκήνιο. Γεγονός είναι ότι η πρακτικότητα και η ωριμότητα που σε διακατέχει στο συγκεκριμένο ζήτημα αυτή τη χρονική περίοδο θα σε βοηθήσει να βάλεις τις καλύτερες προτεραιότητες για εσένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εγωκεντρικές διαθέσεις που θα πληγώσουν την προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο να διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οικονομικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν καθώς η πρακτικότητα και η λογική προσέγγιση στα πράγματα σε βοηθούν να προγραμματίσεις τα οικονομικά σου με τα δεδομένα που έχεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις καθώς φαίνεται ότι η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια που έχεις καταβάλει μπορεί να αναγνωριστούν στον εργασιακό χώρο με τις ανάλογες απολαβές.

Αισθηματικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 15/9 αναστατώνει την σχέση σου καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εγωιστής και εριστικός με το ταίρι σου. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους διαφορετικά θα ανατραπούν τα δεδομένα που υπάρχουν σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι αδέσμευτος/η αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου για να τονίσουν την ανάγκη να επικεντρωθείς στα αισθηματικά σου. Είναι όμως απαραίτητο να έχεις στο μυαλό σου ότι επικρατεί αστάθεια και ότι δεν αποκλείεται να δεχτείς ανατροπές που θα αλλάξουν την προσωπική σου φιλοσοφία.

Είναι άλλο πράγμα να είναι κάποιος πειραματικός και άλλο διασπαστικός και εγωιστής. Εσείς όμως δεν θα είστε τώρα σε θέση να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεών σας, και κάτω από την επιρροή του τετραγώνου της Αφροδίτης στο ζώδιό σας με τον Ουρανό, δεν έχετε διάθεση για συμβιβασμό, ούτε και αποδέχεστε τις φτηνές, ίσως και δραματικές, δικαιολογίες των άλλων ανθρώπων. Αν και η υπομονή σας φαίνεται να εξαντλείται, μην επιτρέπετε στα απρόβλεπτα συναισθήματά σας να θολώσουν την κρίση σας και τη λογική σας. Είναι ακόμα σημαντικό να ακούσετε τον αγαπημένο σας και να τον αντιμετωπίσετε με σεβασμό και κατανόηση. Θέλετε να σας θεωρήσουν καλοπροαίρετους, όχι ως έναν αυταρχικό δικτάτορα. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και εξηγήστε υπομονετικά πώς θα θέλατε να γίνουν τα πράγματα.

Σε σχέση 

Στην παρούσα φάση, θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε μέσα σας που ακριβώς στοχεύετε και τι είδος σχέσης επιθυμείτε. Η εξέλιξη ανάμεσα σε σας και το αγαπημένο σας ταίρι θα εξαρτηθεί από τις βλέψεις που θα έχετε. Το αν θα παραμείνετε στο τωρινό σας επίπεδο ή αν θα προχωρήσετε σε ακόμα πιο δεσμευτικές καταστάσεις, θα είναι αποτέλεσμα δικών σας χειρισμών.

Χωρίς σχέση 

Εντυπωσιακό πρόσωπο ελκυστικής παρουσίας θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον και επειδή η αυτοπεποίθησή σας θα είναι ακμαία και η γοητεία σας στα ύψη, γι’ αυτό η έναρξη σταθερής ερωτικής σχέσης θα είναι ζήτημα ωρών. Εσείς απελευθερώστε τον ερωτισμό σας, δείξτε ξεκάθαρα και άμεσα το ενδιαφέρον σας και τα υπόλοιπα αφήστε τα απλά στη ροη των γεγονότων.

Επανασύνδεση 

Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνισή του, αποδεικνύοντας πως η μνήμη σας μπορεί να το ξέχασε όχι όμως και η καρδιά σας. Ερωτική σπίθα θα ανάψει ξανά από την πρώτη σας συνομιλία και με έντονη τη διάθεση ναθυμηθείτε τα παλιά, θα δημιουργηθούν επαφές, καταλήγοντας σε επανασύνδεση. Ξεκινά δεύτερος ερωτικός κύκλος πολύ πιο αποτελεσματικός από τον πρώτο.

Θετική επιρροή 

Μέτρα εύνοια 2ο δεκαήμερo: Πάθος, λάμψη, γονιμότητα, τύχη, κατακτήσεις, θαυμαστές, ερωτισμός, συναίσθημα, διασκέδαση, ρομαντισμός! Και ναι, αυτά τα 10 είναι απλά τα κύρια που θα συμβούν!!! Σούπερ σου λέω!

Αρνητική επιρροή 

1ο δεκαήμερο, το έριξες έξω στις γιορτές, τώρα ηρεμία…

3ο εσύ χρυσό μου, κοίτα να σώσεις, τις ανοησιούλες που έχεις κάνει στην δουλειά και διορθώσεις σχέσεις συναδελφικές που ήρθαν σε ρήξη και άσε τα ερωτικά προς το παρόν…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου 17/9 σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε όλα τα επίπεδα που σε ενδιαφέρουν. Γεγονός είναι ότι η αποφασιστικότητα και η ωριμότητα που σε διακατέχουν θα βοηθήσουν τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή καθώς είσαι διατεθειμένος να δεις με ρεαλιστικούς όρους πώς μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες σου και πώς μπορείς να καλύψεις τις διαθέσεις των άλλων.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν θα διστάσει να πάρει τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται στην επαγγελματική σου ζωή καθώς νιώθεις πιο δυναμικός από ποτέ. Παράλληλα αντιλαμβάνεσαι απόλυτα ρεαλιστικά πώς πρέπει να κινηθείς και να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να πετύχεις στόχους καριέρας που έχεις θέσει. Σου δίνεται η ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να οριοθετηθείς έναντι των άλλων και να δείξεις πραγματικά τι είναι αυτό που θα ικανοποιήσει απόλυτα την προσωπικότητά σου και τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. 

Αισθηματικά

Ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να σε απασχολήσουν στη σχέση στις αρχές της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει μυστικά και αποκαλύψεις στο προσκήνιο. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην διαχείριση για να μην υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνικές επιστροφές από το παρελθόν μπορεί να σε αναστατώσουν, όμως είναι απαραίτητο να είσαι απόλυτα ψύχραιμος και συνειδητός σε κάθε συμπεριφορά σου. Ο συναισθηματισμός και οι αυταπάτες δεν θα βοηθήσουν να διαχειριστείς όπως απαιτείται την όποια κατάσταση προκύψει.

Μην πιέζετε τον εαυτό σας να είστε υπερβολικά συμπονετικοί και εξυπηρετικοί. Καθώς η Αφροδίτη στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον ανήσυχο Ουρανό, αν κάνετε υπερβολικά αναλυτικές σκέψεις θα εκραγείτε. Ίσως είστε αρκετό καιρό μόνοι και θέλετε να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο. Βγείτε έξω και διασκεδάστε, μόνο φροντίστε να είστε συνετοί στις επιλογές σας στην προσπάθειά σας να βρείτε μια νέα αγάπη. Ενώ η έμφυτη αναλυτική σας ικανότητα μπορεί πραγματικά να σας έχει σώσει στο παρελθόν, τώρα όμως αυτή η στάση σας μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για την αγάπη. Στην πραγματικότητα, ο καθένας έχει τις ατέλειές του και το σύμπαν σας ζητά να το αποδεχτείτε αυτό.

Σε σχέση 

Φανείτε φειδωλοί στα παχιά τα λόγια, περιορίστε τις αρνητικές σας αντιδράσεις, γιατί θα υπάρχει η τάση να παρεξηγήσετε. Με στραβό μάτι θα δείτε κάποιες κινήσεις που θα κάνει το ταίρι σας και σας φανερώνω πως η αντίληψή σας θα είναι άστοχη. Αυτή τη στιγμή, κάποια πράγματα θα αδυνατούν να σας φανερωθούν, γι’ αυτό αφήστε τον χρόνο να κυλήσει και αποφύγετε τις βαριές κουβέντες.

Χωρίς σχέση 

Ενδέχεται να παρανοήσετε τις βλέψεις ενός συγκεκριμένου προσώπου, θα σας πλησιάσει με τρόπο που θα είναι δύσκολο να εντοπίσετε αν οι σκοποί του είναι φιλικοί ή ερωτικοί. Κρατήστε μια χαλαρή στάση, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και θα δείτε πως κατά τη διάρκεια των επαφών σας, όλα θα ξεκαθαριστούν και όλα θα πάρουν τη σωστή τους θέση.

Επανασύνδεση 

Κάπου θα μπερδευτεί το υποσυνείδητο με τη διαίσθηση και τη φαντασία σας, με αποτέλεσμα να μην είστε σε θέση να ξεκαθαρίσετε μέσα σας αν πραγματικά επιθυμείτε επανασύνδεση ή όχι. Θα σας δώσω τη συμβουλή για την ώρα να μην πιέσετε τον εαυτό σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις, δώστε απλά χρόνο στα γεγονότα.

Θετική επιρροή 

2ο και 3ο δεκαήμερο, το συναίσθημα «πρώτη γραμμή» αυτήν την εβδομάδα και εσύ είσαι ο δέκτης! Ετοιμάσου για αγάπη, ρομαντισμό, τρυφερότητα αλλά και γλυκές επικοινωνίες, που σου αλλάζουν την διάθεση!

Αρνητική επιρροή 

1ο δεκαήμερο, λίγο ζεν αυτή η εβδομάδα, αλλά it’sok. Χρειάζεται, πριν την επόμενη, που φέρνει πράματα και θάματα!

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9 σου δίνει την ευκαιρία να απαλλαγείς από καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε ταλαιπωρούν για να σε βαραίνουν ψυχολογικά. Αυτό που χρειάζεται να δείξεις είναι αποφασιστικότητα και ωριμότητα καθώς θα δημιουργήσουν το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να προχωρήσεις με δυναμισμό στο μέλλον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Παρ’ όλες τις δυσκολίες και τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορεί να δέχεσαι στο επαγγελματικό περιβάλλον, έχεις την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν το τελευταίο χρονικό διάστημα με επιτυχημένο τρόπο. Οφείλεις να ξεφύγεις από τον έντονο συναισθηματισμό και να λειτουργήσεις λελογισμένα και ρεαλιστικά σε όλα τα επίπεδα. Παρασκήνιο μπορεί να έρθει στην επιφάνεια που αρχικά θα σε απογοητεύσει, όμως θα βρεις τη δύναμη να ξεπεράσεις τις όποιες αντιξοότητες και να αφήσεις οριστικά πίσω σου όλα αυτά που σε απασχολούν έντονα. 

Αισθηματικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 15/9 ενισχύει το αίσθημα ελευθερίας και ανεξαρτησίας που σε διακατέχει αυτή την περίοδο. Προσοχή καθώς ξαφνικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση και την κοινή πορεία με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα αναστατώσουν την προσωπική σου ζωή και θα σε φέρουν πιο κοντά με πρόσωπα που έχουν έντονα συναισθήματα για εσένα. Το καρδιοχτύπι και οι αιφνιδιασμοί πρωταγωνιστούν στο προσωπικό πεδίο.

Η ανάγκη σας να χρειαστείτε κοντά σας τους φίλους σας εντείνεται τώρα, αλλά το δύσκολο τετράγωνο της Αφροδίτης στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας με τον ανεξάρτητο Ουρανό θα μπορούσε να σας βρει να παλεύετε μόνοι σας. Προσέξτε να μην επιβαρύνετε συναισθηματικά τους φίλους σας όταν βρίσκεστε σε μια δύσκολη συναισθηματικά κατάσταση. Αφήστε τους άλλους και βγάλτε τα πέρα μόνοι σας, μην ενοχλείτε τους φίλους σας, έχετε τη δύναμη και το θάρρος να ανταπεξέλθετε σε μια δύσκολη κατάσταση. Κι αν κάποιοι από αυτούς απομακρυνθούν από κοντά σας, αυτό δεν σημαίνει ότι θα φύγουν και θα σας ξεχάσουν για πάντα. Πώς θα μπορούσαν; Είστε πάρα πολύ ευγενικοί και συμβιβαστικοί. Η δική σας ενθάρρυνση όταν σας χρειάζονται τους καθιστά ευγνώμονες προς εσάς.

Σε σχέση 

Στην παρούσα φάση, αν επιδιώκετε αλλαγές ή διαφοροποιήσεις μέσα στη σχέση σας, μάλλον θα χρειαστεί να προβείτε σε κάποια θυσία. Ίσως να είναι παραχώρηση, ίσως να είναι υποχώρηση, πάντως για να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε θα πρέπει οπωσδήποτε κάτι να προσφέρετε. Αναλύστε τα δεδομένα, ενδοσκοπήστε την κατάσταση και περάστε σε αποφασιστικές πράξεις.

Χωρίς σχέση 

Νέο πρόσωπο θα εμφανιστεί στη ζωή σας, με πολύ μεγάλη προσοχή θα αξιολογήσετε τις συνθήκες και θα ερμηνεύσετε τις τυχαίες καταστάσεις αυτής της γνωριμίας. Δεν θα έχετε καμία διάθεση να πέσετε σε συναισθηματικές παγίδες, γι’ αυτό θα περάσετε από κόσκινο ό, τι σας πουν και ό, τι σας προτείνουν. Σας φανερώνω πως το πεδίο θα είναι ελεύθερο και δεν θα υπάρξει περίπτωση απογοήτευσης.

Επανασύνδεση 

Αυτή τη στιγμή, θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε σε ενδοσκοπήσεις, να ζυγίσετε κατά κάποιον τρόπο τα θετικά και τα αρνητικά της πρώην σχέσης σας και αναλόγως να καταλήξετε στο αν θέλετε επανασύνδεση ή όχι. Για την ώρα, κάντε ένα εσωτερικό συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, συνειδητοποιήστε τι ακριβώς χρειάζεστε και τα υπόλοιπα αφήστε τα στη ροη του χρόνου.

Θετική επιρροή 

Μπορεί ο Κρόνος να φέρνει οικογενειακά θέματα και νοσταλγία, όμως ένα μήνυμα, μία γνωριμία ή μία συνάντηση, θα σε συναρπάσει αυτήν την εβδομάδα 2ο δεκαήμερο! Και σένα και… το κρεβάτι σου!

Αρνητική επιρροή 

1ο δεκαήμερο, ευτυχώς ή δυστυχώς τα γεγονότα είναι φλατ και σταθερά! Το αντίθετο με σένα 3ο δεκαήμερο, που πληγώνεσαι από το ερωτικό παρελθόν, καυγαδίζεις με το παρόν ή γκρεμίζονται τα όνειρα σου, για αυτό που θα ήθελες για μέλλον…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο που πραγματοποιείται στις 17/9 σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχει και να κάνεις μία νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα. Σημαντικά πρόσωπα μπορεί να βρεθούν στο πλευρό σου ως αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια καθώς δείχνεις να ξέρεις ακριβώς ποιον δρόμο θέλεις να βαδίσεις και με ποιο σχέδιο μπορείς να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσοχή στις αρχές της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 15/9 μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα κυρίως στα οικονομικά σου και σε συμφωνίες που επηρεάζουν την επαγγελματική σου ζωή. Λειτουργώντας με ομαδικό πνεύμα μπορεί να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε επαγγελματικές επιδιώξεις που έχεις αφού έχεις σχέδιο και μπορείς να πείσεις για αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα επιχειρήματά σου είναι ακλόνητα και θα παίξουν ρόλο στην προσέλκυση των προσώπων που απαιτείται για να απογειωθείς επαγγελματικά.

Αισθηματικά

Σημαντικές συζητήσεις μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς ήρθε η στιγμή να κινηθείς από κοινού με το ταίρι σου σε καταστάσεις και σε επιδιώξεις που ενδιαφέρουν και τους δυο σας. Ο ρεαλισμός και η λογική προσέγγιση στα πράγματα δημιουργεί ένα δομημένο πλαίσιο στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τα φτερά σου σε όλα τα επίπεδα. Γεγονός είναι ότι θα λειτουργήσουν βοηθητικά σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Θέλετε πάση θυσία να φέρετε το ερωτικό παιχνίδι στα μέτρα σας. Προς έκπληξή σας όμως, θα έχετε έναν ανταγωνισμό και δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για χαλάρωση και ηρεμία. Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον κυριαρχικό δέκατο οίκο σας με τον Ουρανό θα μπορούσε να αποκαλύψει την ανταγωνιστική και εξουσιαστική πλευρά σας, ξεκινάτε αντιπαλότητες οι οποίες είναι απρόβλεπτες ως προς την κατάληξή τους. Αφού θα είστε μπερδεμένοι και απρόβλεπτοι στις ενέργειές σας, είναι ευκαιρία να σταματήσετε να στηρίζεστε στη δύναμή σας. Να είστε επιπλέον προετοιμασμένοι για την αντίδραση της άλλης πλευράς. Μην προσθέτετε λάδι στη φωτιά με όσα κάνετε. Ο μαγνητισμός και ο ακαταμάχητος ερωτισμός σας  πάντα θα κατακλύζει τους άλλους, αλλά τώρα είναι εξαιρετικά σημαντικό να μη στηρίζεστε στη δική σας γοητεία.

Σε σχέση 

Υποψίες θα φυτρώσουν στις σκέψεις σας και ένα τυχαίο συμβάν ίσως να ενισχύσει τις αμφιβολίες σας, ωστόσο μην κάνετε το λάθος και κρίνετε χωρίς αποδείξεις. Περιορίστε την ανασφάλεια που θα σας διακατέχει, μη στηριχτείτε στο ένστικτό σας, γιατί αυτή τη φορά μάλλον θα σας προδώσει. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, έρχονται εξελίξεις που θα σας διαφωτίσουν.

Χωρίς σχέση 

Ενδεχομένως να είναι κάπως πεσμένες οι διαθέσεις σας, ωστόσο, εξοπλιστείτε με αισιοδοξία, εμφανιστείτε με δυναμική παρουσία, γιατί σας αποκαλύπτω  πως σε φιλικό περιβάλλον θα σας παρουσιαστεί ευκαιρία που θα ανοίξει προοπτική θερμής ερωτικής σχέσης. Μπορεί στην αρχή να σας φανεί μια απλή φιλική γνωριμία αλλά στην πορεία θα αλλάξουν πολλά!

Επανασύνδεση 

Ίσως αυτή τη στιγμή να σας φαίνεται όνειρο απατηλό η επανασύνδεση αλλά μη βιαστείτε να πείσετε τον εαυτό σας πως το παλιό σας ταίρι χαράζει πορεία για αλλού. Η αδράνεια και η σιωπή που υπάρχει αυτή τη στιγμή, σε λίγο θα μετατραπεί σε δράση και μάλιστα με μια ξαφνική εξομολόγηση. Για την ώρα, μη γίνετε θύμα απαισιοδοξίας, η αλήθεια είναι διαφορετική απ’ αυτή που νομίζετε.

Θετική επιρροή 

Μίλα ελεύθερα αυτήν την εβδομάδα 2ο και 3ο δεκαήμερο! Και να μην θες δηλαδή θα μιλήσεις, αφού έρχονται ερωτικά μηνύματα, τηλεφωνήματα, γνωριμίες και επιτέλους συνάντηση, με το άτομο που θες! Ε, μα! Επιτέλους!

Αρνητική επιρροή 

1ο δεκαήμερο, ηρεμία! Πριν βιαστείς να γκρινιάξεις, ένα θα σου πω. Αυτήν την –και καλά- βαρεμάρα, θα την νοσταλγήσεις την άλλη εβδομάδα… Γι’αυτό τώρα, απήλαυσε το! Μην έχεις παραπάνω απαιτήσεις από αυτά που έχεις ήδη!

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Τοξότη, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9 σε καλεί να επικεντρωθείς σε επαγγελματικές επιδιώξεις και σε ότι αφορά την δημόσια εικόνα σου. Ανοίγει ένας νέος κύκλος όπου η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητά σου εντυπωσιάζουν και μπορούν να δημιουργήσουν το κατάλληλο περιβάλλον για να διεκδικήσεις ότι πραγματικά θέλεις να πετύχεις, με μόνο σκοπό να ξεχωρίσεις. Νέα πρόσωπα έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου που προκαλούν αναταράξεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να σου δοθούν σημαντικές ευκαιρίες στο πεδίο της καριέρας που καλείσαι να τις αξιοποιήσεις με ιδανικό τρόπο καθώς δείχνεις αποφασιστικότητα, ωριμότητα και ορθολογική προσέγγιση στα πράγματα. Διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό για εσένα θα έρθει και η ανάλογη αμοιβή καθώς η διάθεσή σου να προσφέρεις θα βοηθήσει και σε οικονομικό επίπεδο. Προσπάθησε μόνο να μην μπεις σε διαδικασία υποσχέσεων που δεν είναι εύκολο να κρατήσεις καθώς αργότερα θα εκτεθείς και δεν θα είναι δυνατό να επανορθώσεις. 

Αισθηματικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο 15/9 δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που θα σε αιφνιδιάσουν στην προσωπική σου ζωή. Ίσως χρειάζεται να αναθεωρήσεις μελλοντικούς στόχους με το ταίρι σου ώστε να μην χάσετε το πάθος και απομακρυνθείτε. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνικές νέες γνωριμίες έρχονται να σε αναστατώνουν για να αλλάξουν τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο. Η αστάθεια είναι το χαρακτηριστικό αυτών των γνωριμιών γι’ αυτό φρόντισε να μην επενδύσεις συναισθηματικά σε αρχικό επίπεδο.

Είστε ελεύθεροι να πρεσβεύετε τις δικές απόψεις, να έχετε τη δική σας φιλοσοφία ζωής. Με την Αφροδίτη στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Ουρανό, επιδιώκετε να δείξετε στον κόσμο ότι είστε μοναδικοί. Κάτω από το ανέμελο και ενθουσιώδες παρουσιαστικό σας, ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και τι δεν θέλετε. Και οι  πλανήτες σας ωθούν να εκφράσετε αυτές τις επιθυμίες σας ανοιχτά. Μην αποθαρρύνεστε από οποιεσδήποτε περίεργες αντιδράσεις του προσώπου που σας ενδιαφέρει αν δεν επικροτεί τις πεποιθήσεις σας και τις αντιλήψεις σας. Ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος προκειμένου να γίνουν αποδεκτές. Οδηγήστε τη ζωή σας εκεί που θέλετε εσείς και αφήστε το επεκτατικό σας μυαλό να πετάξει ελεύθερο.

Σε σχέση 

Μικροεντάσεις θα εμφανιστούν στη σχέση σας και ίσως στην αρχή να έχετε τη διάθεση να εμπλακείτε σε συζητήσεις με υψηλούς τόνους, ωστόσο πολύ γρήγορα θα κυριαρχήσουν τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας και η αυτοσυγκράτησή σας θα διαπρέψει. Θα έχετε τη δύναμη να λήξετε θέματα που σας ταλαιπωρούν και θα καταφέρετε να προωθήσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Χωρίς σχέση 

Εντυπωσιακή και επιβλητική θα είναι η παρουσία του προσώπου που θα στριφογυρίζει δίπλα σας και επειδή πάντα σας ιντριγκάρει το δυναμικό στυλ, γι’ αυτό μην αφήσετε την ευκαιρία να σας φύγει μένοντας με σταυρωμένα χέρια. Θα σας δοθεί το πράσινο φως και όσο πιο γρήγορα ανταποκριθείτε, τόσο πιο σύντομα θα βρεθείτε σε προσωπικό ραντεβού με πολύ ευχάριστες εξελίξεις.

Επανασύνδεση 

 Θα γίνει το μεγάλο βήμα της επανασύνδεσης και μάλιστα με κινήσεις που θα προκύψουν από δική σας πρωτοβουλία. Η δυναμικότητά σας θα σας βοηθήσει θα διεισδύσετε και πάλι στη ζωή του προσώπου που σκέπτεστε κι αυτή τη φορά η εξέλιξη θα είναι τελείως διαφορετική. Καταλήγετε σε έντονη ερωτική σμίξη, με προοπτική δεσμευτικής σχέσης.

Θετική επιρροή 

2ο δεκαήμερο, ποιος τη χάρη σου! Και Δίας και Συνεργασία Αφροδίτης με Άρη και όλα μα όλα, πάνε σύμφωνα με τα «θέλω» και τις ανάγκες σου στον Έρωτα! Ναι, ναι… Αυτό που περιμένεις, θα συμβεί αυτήν την εβδομάδα μωρό μου!

Αρνητική επιρροή 

1ο δεκαήμερο, τώρα πια ηρεμείς! Μην έχεις παραπάνω απαιτήσεις από αυτά που έχεις ήδη! Εξελίξεις ωστόσο, θα έρθουν την άλλη εβδομάδα… 3ο δεκαήμερο, κοίτα πως θα γεμίσεις το πορτοφόλι σου, τώρα που το άδειασες και άσε τα περί καρδιάς, από την άλλη εβδομάδα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9 σου δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις και να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά την προσωπική σου ανάπτυξη μέσα από την εκπαίδευση, την γνώση και επαφές που μπορεί να έχεις με πρόσωπα από το εξωτερικό. Το ευρύτερο περιβάλλον πρωταγωνιστεί καθώς φαίνεται να ξεκαθαρίζεις την θέση σου και να δείχνεις με σαφή τρόπο τα όριά σου. Η συγκεκριμένη συγκυρία μπορεί να είναι ιδανική για να δρομολογήσεις μελλοντικά σχέδια που έχεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η επικοινωνία και η διαφήμιση βρίσκονται στο επίκεντρο των επαγγελματικών σου επιδιώξεων καθώς θέλεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι φιλόδοξα και ρεαλιστικά και αυτό είναι αρκετό για να πείσεις πιθανά ενδιαφερόμενα πρόσωπα για αυτά που μπορείς να καταφέρεις. Η ωριμότητα και η ψυχραιμία που δείχνεις λειτουργούν ως εχέγγυο στην καριέρα σου και θα σε βοηθήσουν με αργά και σταθερά βήματα να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην επαγγελματική καταξίωση.  

Αισθηματικά

Η καχυποψία σε συνδυασμό με τον εκνευρισμό μπορούν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 15/9 είναι ικανό να φέρει τα πάνω κάτω στη σχέση σου. Άφησε τον φόβο και τη ζήλια στην άκρη ώστε να λειτουργήσεις με καθαρό μυαλό. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σε αιφνιδιάσει και θα ξυπνήσει μοναδικά συναισθήματα μέσα σου. Οι φόβοι και οι ανασφάλειες θα είναι κακός σύμβουλος και δεν θα σου επιτρέψουν να απολαύσεις στιγμές που μπορεί να οδηγήσουν στο απόλυτο πάθος.

Η ζήλεια και η καχυποψία σας θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν μπελάδες. Η Αφροδίτη στο ζηλόφθονα και κακεντρεχή όγδοο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνει στο φως την κρυμμένη ζήλεια σας, ακόμα και την κακεντρέχειά σας, πράγμα που θα μπορούσε να προκαλέσει μια καταστρεπτική συμπεριφορά και μια σειρά από απρόβλεπτα δυσμενή γεγονότα. Μη βιαστείτε να τρέξετε μακριά με την πρώτη ένδειξη διαφωνίας. Μια έντονη συζήτηση θα μπορούσε να ανάψει φλόγες που δύσκολα μπορούν να σβήσουν. Αντί να επιθυμείτε να πάθει κακό ο … πλησίον σας, στραφείτε στον εαυτό σας. Αυτή η όψη λειτουργεί ως μια πυξίδα, είναι ένας χρήσιμος οδηγός που σας δείχνει κάτι που σας λείπει. Τί θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε ευτυχία στη δική σας ζωή; Θα πρέπει να τα βρείτε πρώτα με τον εαυτό σας όπως γνωρίζετε καλά.

Σε σχέση 

Θα σας βγει σε καλό η προθυμία σας να διαγράψετε τα μικρολαθάκια και να σταθείτε στην ουσία των αισθημάτων. Αμοιβαία διαλλακτικότητα θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, έρχεται κατανόηση και συναισθηματική ισορροπία. Απολαύστε την ερωτική ηρεμία που θα προκύψει, δεχτείτε τις θερμές προτάσεις που θα λάβετε από το ταίρι σας.

Χωρίς σχέση 

Είτε νιώθετε την ανάγκη ενός νέου προσώπου στην ζωή σας είτε όχι, αυτό θα περάσει απρόσκλητο και χωρίς άσκοπες καθυστερήσεις. Από τη μια στιγμή στην άλλη, η τυπική χειραψία θα γίνει πρόσκληση για ραντεβού και επειδή ο ενθουσιασμός θα είναι αμοιβαίος, γι’ αυτό δεν θα υπάρξει προοπτική απογοήτευσης. Νέος έρωτας θα ξεκινήσει στη ζωή σας και αυτή τη φορά όλα θα πάνε μια χαρά.

Επανασύνδεση 

Για όσους από εσάς είστε σε δίλημμα και δεν ξέρετε αν θέλετε πραγματικά την επανασύνδεση ή όχι, τη λύση θα σας την δώσει το ίδιο το πρόσωπο που σας έφερε σε αυτό το σημείο. Το παλιό σας ταίρι θα κινηθεί πρώτο και μάλιστα με κινήσεις δυναμικές και πολύ αποφασιστικές. Δείξτε εμπιστοσύνη στις αλλαγές που θα προκύψουν, θα δημιουργηθεί σχέση χωρίς παγίδες και χωρίς ψέματα.

Θετική επιρροή 

Ω, ναι έχω καλά νέα 2ο δεκαήμερο! Κι όχι μόνο εγώ! Αλλά κάθε μήνυμα, τηλεφώνημα και είδηση που θα λάβεις αυτές τις μέρες, θα σου δώσει χαμόγελο και αχ, ανακούφιση! Και για τους πιο τυχερούς; Έρχεται μία μεγάλη και συναρπαστική πρόταση ή εξομολόγηση, μπορεί και πάνω σε ένα ταξίδι! Κι άσε τον μπαμπά-Κρόνο, να δίνει πόνο!

Αρνητική επιρροή 

1ο δεκαήμερο, δεν έχει εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα! Μην τα βάζεις μαζί μου…, οι πλανήτες σε ξέχασαν! Εσένα πάλι του 3ου, σε θυμηθήκαν για τα καλά και σου φέρνουν σοβαρές ρήξεις, παιχνίδια εξουσίας, ανατροπές και απώλειες… Κουράγιο αγάπη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9 επικεντρώνει την προσοχή σου σε ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους και συναισθηματικές καταστάσεις που σε απασχολούν έντονα. Υπάρχουν ζητήματα που σε αναστατώνουν και μπορεί να εγείρουν ανασφάλειες και καχυποψία, όμως είναι γεγονός ότι μπορείς να ξεπεράσεις την ένταση που κρύβεις μέσα σου και να προχωρήσεις στο οριστικό κλείσιμο υποθέσεων που μπορεί να επιβαρύνουν την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα δίνοντάς σου την ευκαιρία να δρομολογήσεις τα πράγματα με τρόπο που μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικός για εσένα. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν χρέη ή διακανονισμοί που πρέπει να τακτοποιηθούν, καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από ψυχολογικά βαρίδια και άγχη που δεν σου επιτρέπουν να ηρεμήσεις. Να θυμάσαι μόνο ότι δεν χρειάζεται να δεσμευτείς σε περισσότερα από αυτά που μπορείς να ανταποκριθείς γιατί σε τέτοια περίπτωση θα βρεθείς απολογούμενος. 

Αισθηματικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ένταση και ανατροπές στην προσωπική σου ζωή που δεν θα είναι εύκολο αρχικά να διαχειριστείς. Φρόντισε να αποφύγεις αλαζονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου και θα δημιουργήσουν αποστάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα αιφνιδιαστική γνωριμία που θα αλλάξει τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο. Για να λειτουργήσει και να έχει μακροχρόνια πορεία θα πρέπει να αποτινάξεις από πάνω σου νοοτροπίες που σε κρατούν καθηλωμένο στο χθες.

Μ’ αγαπά, δεν μ’ αγαπά … Λοιπόν, τί θα υπερισχύσει; Τα συναισθήματά σας εναλλάσσονται γρήγορα, είστε μια ζέστη και μια κρύο καθώς η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό, οπότε κρατηθείτε μακριά από σημαντικές αποφάσεις, απρόβλεπτη και διασπαστική συμπεριφορά, ειδικά αν πρόκειται για μια σοβαρή σχέση. Κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί εκατό τοις εκατό το μέλλον, οπότε βεβαιωθείτε ότι αυτός ο άνθρωπος καλύπτει κατά ένα μεγάλο μέρος τα πρότυπά σας. Πρέπει πάντα να έχετε υπόψη σας ότι το καλό συνυπάρχει με το κακό. Τούτου λεχθέντος, ορισμένα πράγματα είναι απλώς διαπραγματεύσιμα. Αν έχετε υπομονή και αγάπη, αυτό αρκεί!

Σε σχέση 

Στην παρούσα φάση, θα βάλετε κάτω τα υπέρ και τα κατά της σχέσης σας, θα αναλύσετε, θα εξηγήσετε και θα συνειδητοποιήσετε τι θέλετε, τι εισπράττετε και τι μπορείτε να προσφέρετε. Έρχεται περίοδος συναισθηματικής σταθερότητας και ψυχικής ισορροπίας, τώρα εδραιώνονται αισθήματα και περνάτε σε οριστικές, ίσως και πιο δεσμευτικές αποφάσεις.

Χωρίς σχέση 

Τώρα είναι η χρονική στιγμή που θα απελευθερωθείτε από ό, τι σας πλήγωσε ή σας φρέναρε, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να αξιοποιήσετε, με τον καταλληλότερο τρόπο, τη νέα γνωριμία που θα προκύψει. Με πολύ θετικό μάτι θα δείτε το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει και με έντονο ενθουσιασμό θα δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνει. Προμηνύεται έναρξη σταθερής ερωτικής σχέσης!

Επανασύνδεση 

Μάλλον θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε συναισθηματικά σε ένα στάδιο δοκιμασίας. Στην προσπάθειά σας να εντοπίσετε ποια ακριβώς είναι τα αισθήματα που νιώθετε για το πρώην ταίρι σας, θα υποβάλετε κάποιες δοκιμασίες στον ίδιο σας τον εαυτό και τελικά θα σας βγει σε καλό. Θα είστε σε θέση να καταλάβετε, να αναγνωρίσετε και αναλόγως να πράξετε.

Θετική επιρροή 

Εκτός του ότι θα καταφέρεις με όπλο την γοητεία σου να κατακτήσεις έναν πολύ μεγάλο ερωτικό στόχο 2ο δεκαήμερο, θα περάσεις και πιο τέλεια από ποτέ αυτήν την εβδομάδα γενικά! Κι αν έχεις «βάλει στο μάτι», μία φιλία που θες να την μετατρέψεις σε έρωτα, τώρα είναι η ευκαιρία σου να βγεις από το friend zone!

Αρνητική επιρροή 

1ο δεκαήμερο, λίγο ακόμα υπομονή αυτήν την εβδομάδα… Η εποχή σου πλησιάζει, γεμάτη νέα πράγματα και εξελίξεις! Εσύ του 3ου, φυλάξου από αποκαλύψεις, γιατί πίστεψε με, δεν θες να μαθευτούν τα ερωτικά σου μυστικά, από τους πιο τζιζ ανθρώπους!

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες,  η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οι εξελίξεις σε επίπεδο συνεργασιών και προσωπικής ζωής μπορούν να είναι ιδιαίτερα θετικές καθώς φαίνεται να ξέρεις τι θέλεις και τι ζητάς από τους γύρω σου. Αξιοποίησε νέες γνωριμίες που έρχονται για να σταθεροποιήσουν σημαντικούς τομείς της ζωής σου και να σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.  

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν στις υπάρχουσες συνεργασίες σου ή δεν αποκλείεται να έρθει νέα πρόσωπα στο προσκήνιο με πολλά υποσχόμενα σχέδια στην επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τις οποίες ευκαιρίες με ιδανικό τρόπο για εσένα καθώς είναι αυτές που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ και όνειρα και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Βέβαια είναι δεδομένο ότι για να πετύχεις το καλύτερο θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια και να εργαστείς σκληρά, κάτι που είσαι διατεθειμένος να κάνεις με όλο σου το είναι.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να αφήσεις την γκρίνια στην άκρη ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης τον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 15/9 θα λειτουργήσει εμπρηστικά στη σχέση. Η επικριτικότητα θα ενοχλήσει το ταίρι σου και θα οδηγήσει σε ψυχρότητα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες έρχονται για να δημιουργήσουν ένα πλαίσιο σταθερότητας και μακροχρόνιας πορείας στην προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να μην εγκλωβίζεσαι σε λεπτομέρειες που δεν σου επιτρέπουν να δεις την ουσία των πραγμάτων.

Γίνετε περισσότερο επιλεκτικοί. Αν θέλετε τα πράγματα να κυλίσουν θετικά στην ερωτική σας ζωή, η Αφροδίτη στον αναλυτικό έκτο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Ουρανό, σας καλεί να είστε αναλυτικοί σε οποιαδήποτε νέα γνωριμία κάνετε. Θα πρέπει να εξηγήσετε με σαφήνεια τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας αν θέλετε μια σχέση με διάρκεια. Αφήστε το χρόνο να κυλίσει και κυρίως μην ξεκινήσετε μια εκτεταμένη και λεπτομερή αφήγηση της ζωής σας, τουλάχιστον όχι στην αρχή της γνωριμίας. Απλά μην αφήνετε τα πράγματα να κυλίσουν πολύ γρήγορα παρασυρόμενοι από το πάθος σας. Εσείς είστε υπεύθυνοι για την ευτυχία σας, έτσι κάντε έρευνα και έλεγχο έως ότου νιώσετε έτοιμοι να χαρίσετε την καρδιά σας. Κι αν αυτό το πρόσωπο δεν είναι κατάλληλο, πετάξτε ελεύθερα μόνοι!

Σε σχέση 

Σε περίπτωση που υπάρχουν στη σχέση σας κάποια πράγματα που άρχισαν να σας κουράζουν, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να θέσετε περιορισμούς και να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Οργανώστε τις κινήσεις σας, σταθεροποιηθείτε στις επιθυμίες σας και θα διαπιστώσετε πως αυτό που θέλετε θα γίνει και μάλιστα χωρίς κάποια ιδιαίτερη δυσκολία.

Χωρίς σχέση 

Θα βρεθείτε ανάμεσα σε φιλικά πρόσωπα που κάποιο από αυτά θα σας δείξει με εμφανή τρόπο πως θέλει η σχέση σας να ξεφύγει από τα φιλικά πλαίσια. Θερμή πρόταση που θα λάβετε θα σας δώσει άνοιγμα ερωτικής σχέσης και αν θέλετε να απεγκλωβιστείτε από παλιές αρνητικές καταστάσεις, τότε προχωρήσετε άφοβα. Δεχτείτε την πρόκληση, ανοίγεται νέος ορίζοντας στην ερωτική σας ζωή.

Επανασύνδεση 

Γνωρίζετε πολύ καλά ποιος είναι ο λόγος που σας έφερε στον χωρισμό και ταυτόχρονα ποιος είναι ο τρόπος που θα σας φέρει στην επανασύνδεση. Επειδή ξέρετε που σφάλατε, γι’ αυτό πάρτε απόφαση να επανορθώσετε και περάστε δυναμικά σε δράση. Κινηθείτε με στόχο την επανασύνδεση, εκδηλώστε με ειλικρίνεια αυτό που νιώθετε, δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα απογοήτευσης.

Θετική επιρροή 

Έτσι, έτσι… Τρίψ’το τους στην μούρη 2ο και 3ο δεκαήμερο! Ποιο; Μα φυσικά αυτό το μεγάλο ερωτικό όνειρο που είχες και όλοι «στην λέγανε» και τώρα το εκπληρώνεις! Α, πες και ένα ευχαριστώ στους φίλους που σε βοήθησαν όμως, οκ;

Αρνητική επιρροή 

1ο δεκαήμερο, μάλλον τα «έδωσες όλα» το τελευταίο διάστημα, στα ερωτικά σου ζητήματα και τώρα δεν έχει «χώρο» για περαιτέρω εξελίξεις! Δεν πειράζει! Next week!

noiseair.com
noiseair.com
Το noise είναι το νεανικό brand των φοιτητών του KES College. Το noiseair.com είναι μια νεανική ιστοσελίδα, στην οποία γράφουν αποκλειστικά φοιτητές του KES College. Το noiseair.com δημιουργήθηκε στα πλαίσια αναβάθμισης του Κλάδου Δημοσιογραφίας και Δημόσιων Σχέσεων και δίνει δυνατότητες αλληλεπίδρασης μεταξύ φοιτητών και Κολλεγίου, με στόχο να αναδειχθεί η δουλειά των φοιτητών και να πάρουν μια γεύση από πραγματικές επαγγελματικές συνθήκες εργασίας.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments