spot_img
HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝίνα Μπούκη: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 21/9 - 27/9

Νίνα Μπούκη: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 21/9 – 27/9

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, ο Ήλιος περνάει στο Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου και επικεντρώνεις όλη σου την προσοχή σε συνεργασίες και προσωπική ζωή καθώς θέλεις να υπάρχει απόλυτη αρμονία στις σχέσεις σου. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να υπάρχει επικοινωνιακό ζήτημα με συνεργάτες ή με το ταίρι σου καθώς οι σκληρές όψεις του Ερμή στον Ζυγό με Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω και ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σου δεν αφήνουν περιθώρια για ηρεμία και διάθεση για συνεννόηση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό στις 27 Σεπτεμβρίου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Θέλεις να επιτυχείς νέες συνεργασίες που μπορούν να σου δώσουν πολλά. Φρόντισε να αποφύγεις όμως την έντονη καχυποψία που δεν θα σου επιτρέψει να δεις ξεκάθαρα τι μπορεί να σου προσφέρουν οι άλλοι χωρίς ανασφάλειες. Το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για αυτό καλά θα κάνεις να το εμπιστευτείς. 

Αισθηματικά

Προσπάθησε να μην χάσεις την κατανόηση σε ότι αφορά τις ανάγκες του συντρόφου σου καθώς αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργηθούν εντάσεις. Χειριστικές συμπεριφορές και θέματα επιβολής μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και τις συζητήσεις με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή σε νέα πρόσωπα που μπορεί να έρθουν στο πλευρό σου και να δείξουν άμεσο ενδιαφέρον για εσένα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία που μπορεί να σε απογοητεύσουν. Φρόντισε να αποφύγεις κόντρες που τελικά μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην όποια εξέλιξη.

Ο Ερμής στον Ζυγό και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, δημιουργεί την ανάγκη για βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση και συντροφικότητα αλλά σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θα πρέπει όχι μόνο να κάνετε κάποια προσπάθεια, αλλά και να περιορίσετε τις ελεγκτικές και εξουσιαστικές τάσεις σας. Εάν βρίσκεστε στην πρώτη φάση της γνωριμίας σας, μη βιάζεστε να προωθήσετε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, δείτε αν έχετε κοινά σημεία που σας συνδέουν και δείξτε χαλαρά το ενδιαφέρον σας. Εκφράστε την επιθυμία σας ότι θα θέλατε κάτι περισσότερο αλλά μη σπεύδετε σε αυτό γρήγορα. Όποια κι αν είναι η έκβαση, τουλάχιστον θα ξέρετε πού βρίσκεστε.

Σε σχέση 

Αν η σχέση σας με το αγαπημένο σας ταίρι κινείται σε πλαίσια χαλαρότητας, τώρα θα νιώσετε πως η κατάσταση αρχίζει να σοβαρεύει. Για τους αδέσμευτους θα ακουστούν επίσημες προτάσεις, για τους ήδη δεσμευμένους, έρχεται περίοδος έντονης ερωτικής ένωσης που θα σας οδηγήσει σε σοβαρές και ακόμα πιο δεσμευτικές αποφάσεις.

Χωρίς σχέση 

Δυνατό ενθουσιασμό και έντονη ερωτική έλξη θα νιώσετε για το πρόσωπο που θα σας συστήσουν. Σε ανυποψίαστη στιγμή, θα χτυπήσει ερωτικό καμπανάκι και από τις πρώτες σας κουβέντες θα παρατηρήσετε πως πρόκειται για αμοιβαίο ενδιαφέρον. Τα γεγονότα θα τρέξουν με μεγάλη ταχύτητα, μην περιορίσετε την ένταση και το ύψος των αισθημάτων σας, έρχεται ευχάριστη ερωτική κατάληξη!

Επανασύνδεση 

Τώρα θα σας αποκαλυφθεί πως τα θετικά αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το πρώην ταίρι σας είναι πολύ περισσότερα από τα αρνητικά, γεγονός που θα φέρει έναρξη επανασύνδεσης. Σε συνάντησή σας, θα ειπωθούν λόγια καρδιάς που θα δώσουν φως στα μελανά σημεία και ξεκινά μεταξύ σας δεσμός που αυτή τη φορά, δεν αποκλείεται να φτάσει σε σημείο επίσημης δέσμευσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου στρέψεις όλη σου την προσοχή στην καθημερινότητα καθώς αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς. Προσοχή στην επικοινωνία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς ο Ερμής από τον Ζυγό σε σκληρές όψεις με Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω και τον ανάδρομο Άρη στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα κόντρες και υπόγειες διαδρομές που θα σου δημιουργήσουν αμφιβολίες για τις προτάσεις που έχεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό στις 27 Σεπτεμβρίου και σου δίνει την ευκαιρία για σημαντικές συζητήσεις σε επίπεδο συνεργασιών. Οι συμφωνίες που έρχονται μπορούν να είναι σημαντικές και να καθορίσουν την πορεία της επαγγελματικής του ζωής αρκεί να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Η υποχωρητικότητα θα βλάψει τα συμφέροντα και τις βλέψεις σου και δεν θα σου επιτρέψει να νιώσεις ισότιμο μέλος αν δεν το διεκδικήσεις. Μην επιτρέψεις στην ανασφάλεια να κυριαρχήσει και να οδηγήσει στο να βάλεις σε δεύτερη μοίρα αυτά που πραγματικά θέλεις στις συνεργασίες σου. 

Αισθηματικά

Η ανάγκη να εξισορροπήσεις την σχέση σου και να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου είναι σημαντική όμως γεγονός είναι ότι μπορεί να γκρινιάξεις για λεπτομέρειες και να γίνεις δυσάρεστος. Προσοχή σε σκληρά λόγια και επικριτική διάθεση που πληγώσουν το σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, όμως η ανάγκη να κλείσεις ζητήματα της καθημερινότητας αυξάνει την ένταση και σε οδηγεί στο απόλυτο άγχος. Δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για να διαχειριστείς μία νέα γνωριμία ώστε να πετύχει. 

Τέρμα οι δικαιολογίες! Δεν μπορείτε να αποδεχτείτε τώρα ούτε καν το συμβιβασμό καθώς ο Ερμής στον Ζυγό και στον αναλυτικό έκτο οίκο σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Δεν χρειάζεται να αναβάλλετε αυτές τις συζητήσεις που θέλετε να κάνετε καιρό τώρα επειδή ο αγαπημένος σας κάθε φορά το καθυστερεί. Απλώς επεξεργαστείτε το σχέδιο και φροντίστε να είστε διπλωματικοί και ευγενικοί. Ο πειθαρχημένος τρόπος συμπεριφοράς σας θα πρέπει να εξουσιάζει τη δυναμική αποφασιστικότητά σας και την κακεντρέχειά σας! Μη βιάζεστε στη σχέση σας, κάντεένα βήμα κάθε φορά, ώστε να μπορείτε να οικοδομήσετε μια σχέση με διάρκεια και αντοχή στο χρόνο. Αποσυρθείτε στο σπίτι σας και σκεφτείτε σε βάθος τι θέλετε από αυτόν τον άνθρωπο, είναι ένα μεγάλο βήμα για να οδεύσετε προς τη σωστή κατεύθυνση!

Σε σχέση 

Η διαστρέβλωση κάποιων γεγονότων θα δημιουργήσει ένταση και διχασμό μέσα στη σκέψη σας. Προσπαθήστε να μην ξεστομίσετε αιχμηρά λόγια στο ταίρι σας, αν πρώτα δεν σιγουρευτείτε για το τι ακριβώς συμβαίνει . Το νου σας να μην μπερδέψετε ήδη μπερδεμένες καταστάσεις, για την ώρα, αποφύγετε επιθετική στάση, διατηρήστε ηρεμία στις αντιδράσεις σας.

Χωρίς σχέση 

Ίσως αυτή τη στιγμή να είστε αρνητικοί στη νέα γνωριμία, ενδεχομένως να μη νιώθετε έτοιμοι να διαγράψετε τα παλιά, ωστόσο μην είστε τόσο απόλυτοι. Αφήστε το περιθώριο να σας πλησιάσουν, γιατί θα υπάρξουν ευχάριστες ανατροπές. Θα σας δοθεί απλόχερα η ευκαιρία να βρείτε αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη και να σταθμεύσετε συναισθηματικά.

Επανασύνδεση 

Μην το βάζετε κάτω και μη βιαστείτε να πείτε τη λέξη «τέλος». Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και θα σας αποδειχτεί εμπράκτως. Θα σας πλησιάσει το πρώην ταίρι σας, έστω κι αν αργήσει λίγο, και να είστε σίγουροι πως θα ακουστεί πρόταση επανασύνδεσης. Κάντε το βήμα να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, γιατί το αποτέλεσμα που θα υπάρξει θα συμφωνεί απόλυτα με τις προσδοκίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου και ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου. Νιώθεις πιο δημιουργικός από ποτέ και αυτό εκδηλώνεται άμεσα σε ταλέντα που μπορεί να έχεις και θέλεις να εξελίξεις. Προσοχή μέσα στην εβδομάδα γιατί η έπαρση και η διάθεση να επιβληθείς μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα λόγω των σκληρών όψεων του Ερμή με Πλούτωνα και Κρόνος στον Αιγόκερω και ανάδρομο Άρη στον Κριό. Συγκράτησε παραλογές και καχύποπτες σκέψεις που θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό στις 27 Σεπτεμβρίου και επικεντρώνει την σκέψη σου κυρίως στην καθημερινότητα και στο πως να δώσεις λύσεις σε εργασιακά ζητήματα που έχουν προκύψει. Η γρήγορη αντίληψη που έχεις θα σε βοηθήσει να βρεις την κατάλληλη λύση καθώς μπορείς με αμεσότητα να διακρίνεις τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Προσοχή σε εμμονές και επικριτική διάθεση που θα κουράσουν στο εργασιακό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν εντάσεις που καλό είναι να αποφύγεις. 

Αισθηματικά

Δεν είναι η καλύτερη εβδομάδα για σημαντικές συζητήσεις σε προσωπικό επίπεδο καθώς το πιθανότερο είναι να προσπαθήσεις να επιβληθείς στο ταίρι σου. Αυτό θα είναι αρκετό να εγείρει εντάσεις και να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να τονίσουν την ανάγκη της συντροφικότητας και των έντονων συναισθημάτων που σου προκαλούν. Η αλαζονεία και οι υπερβολές λόγω των έντονων ασφαλειών που νιώθεις μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις οποίες εξελίξεις.

Κάντε κάτι για να αποφύγετε το δράμα. Ακόμα κι αν αυτό το αρνητικό ζήτημα σιγοβράζει συνέχεια στο μυαλό σας, παραμείνετε ήρεμοι. Ο Ερμής στον Ζυγό και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και δημιουργεί σκληρές και σκοτεινές σκέψεις, παλεύετε με τις σκιές σας, δεν μπορείτε να λειτουργήσετε τώρα με την έμφυτη λογική σας και τη διπλωματία σας. Αλλά ο στρουθοκαμηλισμός δεν θα διώξει το πρόβλημα. Μιλήστε αλλά προσέξτε τα λόγια σας, μην κατηγορείτε τον αγαπημένο σας, ούτε και να προσποιήστε ανοίγοντας μια αδιάφορη συζήτηση. Απλά να θυμάστε: Εξίσου σημαντικό είναι να λάβετε υπόψη σας τις απόψεις της άλλης πλευράς, έτσι ακούστε τον άλλον χωρίς διακοπή.

Σε σχέση 

Έρχεται χαρούμενο γεγονός που θα δώσει νέα ώθηση στη σχέση σας, θα αλλάξει κάποια αρνητικά ή κουραστικά δεδομένα και ουσιαστικά θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Περνάτε σε περίοδο ευτυχίας, ερωτικής ασφάλειας και συναισθηματικής συμμαχίας, τώρα οι αποφάσεις σας θα ορίσουν σταθερό και προσοδοφόρο μέλλον.

Χωρίς σχέση 

Αν ψάχνετε ένα πρόσωπο ταιριαστό στον χαρακτήρα σας, με ελκυστική παρουσία, τότε προετοιμαστείτε καταλλήλως, γιατί θα εμφανιστεί ακριβώς μπροστά σας. Μέσα σε φιλικό περιβάλλον, θα σας συστήσουν πρόσωπο που θα έχει όλα τα απαιτούμενα προσόντα για να γίνει σταθερό ερωτικό ταίρι στη ζωή σας. Φανείτε πρόσχαροι και αφήστε ελεύθερο τον ερωτισμό που θα νιώσετε.

Επανασύνδεση 

Τυχαία αντάμωση θα ανοίξει ευκαιρία επανασύνδεσης και όσο πιο ξεκάθαροι θα είστε σχετικά με το τι ακριβώς θέλετε και νιώθετε, τόσο πιο γρήγορα θα υπάρξει ερωτική επανένωση με το πρώην ταίρι σας. Θέστε στόχους, συνειδητοποιήστε αισθήματα και προχωρήσετε χωρίς ενδοιασμούς, δεν θα υπάρξει γεγονός απογοήτευσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, ο Ήλιος περνάει στο Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου και σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα οικογενειακής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη από ποτέ και μπαίνει σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα για τα τελευταία πεπραγμένα σου. Προσοχή στην επικοινωνία με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος καθώς τα τετράγωνα του Ερμή στο Ζυγό με Πλούτωνα και Κρόνος στον Αιγόκερω και η αντίθεση του με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό αυξάνει την ένταση και την κυκλοθυμία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό στις 27 Σεπτεμβρίου και ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου. Παράλληλα όμως μπορεί να οδηγήσει σε φραστικές υπερβολές και αλαζονικές συμπεριφορές λόγω της ανάγκης σου να τραβήξεις τα βλέμματα. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός γιατί ιδιαίτερα στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα. Πρόσεξε επίσης φραστικές αντιπαραθέσεις που θα έχουν κόστος με τους ανωτέρους σου. Μην επιτρέψεις σε αμφιβολίες και καχυποψία να κυριαρχήσουν.

Αισθηματικά

Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν θα σε βοηθήσουν να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να διαχειριστείς καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή που μπορεί να σε προβληματίζουν. Οι κόντρες με το ταίρι σου μπορεί να είναι έντονες αν δεν αποβάλλεις την διάθεση να ελέγξει την κατάσταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μελαγχολικές τάσεις και εσωστρέφεια δεν σου επιτρέπουν να είσαι διαθέσιμος σε νέες γνωριμίες που μπορεί να έρθουν στη ζωή σου. Παρ’ όλα αυτά φρόντισε να περάσεις όμορφα με πρόσωπα μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που δείχνουν το ενδιαφέρον τους για εσένα. 

Έχετε δύναμη στα λόγια και ισχυρή πειθώ! Ο Ερμής στον Ζυγό και στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και φέρνει στο προσκήνιο τους πιο σημαντικούς φίλους σας, την οικογένειά σας και τους συγγενείς σας. Υπάρχει ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας που θα μπορούσε να επωφεληθεί ή αντίθετα να χάσει από τη σχέση σας; Χρησιμοποιήστε την έμφυτη διαίσθησή σας για την ανάλυση ενός περίπλοκου προβλήματος που έχει δημιουργήσει αυτή η σχέση με ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο. Μιλήστε ευθέως αλλά να είστε προσεκτικοί στα λόγια σας, όχι διασπαστικοί και κακεντρεχείς. Αν δεν σας αρέσει η άποψή του, μην αλλάξετε τα δικά σας σχέδια γι’ αυτό. Εξάλλου, δική σας είναι η ζωή και θα κάνετε αυτό που θέλετε.

Σε σχέση 

Θερμά αισθήματα, έλξη και έντονος ερωτισμός θα παρατηρηθεί ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε τις στιγμές που θα προκύψουν, χωρίς ανασφάλειες και απαισιόδοξες σκέψεις. Ένα συμβάν θα ενώσει ακόμα περισσότερο τις ζωές σας, φέρνοντας ακόμα πιο δεσμευτικές καταστάσεις μεταξύ σας.

Χωρίς σχέση 

Καταφθάνει δυνατός έρωτας, όχι περαστικός, όχι εφήμερος, αλλά μακροχρόνιας πορείας με συναισθήματα που εμφανίζονται σπάνια και δεν διαγράφονται ποτέ. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνουν, γιατί πίσω από ένα τυχαίο συμβάν θα κρύβεται γεγονός δυνατής ερωτικής σχέσης, απ’ αυτές που τελικά για κάποιον ευχάριστο λόγο, καταφέρνουν και μένουν αξέχαστες.

Επανασύνδεση 

Έντονη ερωτική έλξη θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσάς και σε πρώην ταίρι σας επάνω σε συνάντηση που θα την προκαλέσει απλά και μόνο η τύχη. Τα αισθήματά σας θα είναι αυτά που θα καθοδηγήσουν την κατάσταση, γι’ αυτό δεν θα χρειαστούν και πολλά λόγια. Θα καταλήξετε σε προσωπικό ραντεβού, θα προχωρήσετε σε δεύτερο ξεκίνημα και αυτή τη φορά θα διαπιστώσετε πως όλα θα πάνε πολύ καλά.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, με τον Ήλιο να περνάει στον Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Σημαντικές μπορεί να είναι οι συζητήσεις σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία μέσα στην εβδομάδα, όμως να ξέρεις ότι πιθανό είναι να βρεις εμπόδια που θα εγείρουν ανασφάλειες. Τα τετράγωνα Ερμής στον Ζυγό με Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω και η αντίθεση του με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό δεν αφήνει περιθώρια για ομαλή εξέλιξη σε πιθανές συμφωνίες ή συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό στις 27 Σεπτεμβρίου και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα ακίνητης περιουσίας και συμφωνίες που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε επικοινωνιακό επίπεδο με πρόσωπα που θέλεις να συνεργαστείς καθώς μπορεί να γίνεις εριστικός και εμμονικός με την συμπεριφορά σου ενοχλώντας και δημιουργώντας προβλήματα. Είναι προτιμότερο να πάρεις χρόνο για να δεις πραγματικά πως πρέπει να κινηθείς χωρίς οι φόβοι σου να σε επηρεάζουν. 

Αισθηματικά

Δεν είναι εύκολο να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου καθώς υπάρχουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και έντονες αμφιβολίες που κυριεύουν τις σκέψεις σου. Φρόντισε να αποφύγεις κόντρες που θα μπουν εμπόδιο στην εξέλιξη της σχέσης και σε μελλοντικούς στόχους που μπορεί να έχετε με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνιακή σου διάθεση μπορεί να φέρει κοντά σου νέα πρόσωπα, όμως στην πορεία δεν θα διστάσεις να δείξεις απολυτότητα ή να γίνεις χειριστικός. Φρόντισε να αποφύγεις τέτοιες συμπεριφορές που θα μπουν εμπόδιο σε σημαντικές νέες σχέσεις.

Μπορεί να χρειαστεί να μιλήσετε σκληρά στον αγαπημένο σας, πράγμα που δεν είναι του χαρακτήρα σας, έτσι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να συμπεριφερθείτε σοβαρά και ώριμα. Με τον Ερμή στον Ζυγό και στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας να βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα μπορούσατε να χάσετε γρήγορα την υπομονή σας με κάποιον/α που είναι παιδαριώδης ή μη ρεαλιστικός για μια κατάσταση. Αφήστε αυτό το πρόσωπο να μιλήσει για λίγα λεπτά και στη συνέχεια διακόψτε τη συζήτηση. Υπενθυμίστε του/της ότι η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα και θέλει αγώνα και προσπάθεια για να δείτε το  ουράνιο τόξο. Πρέπει ο καθένας σας να αναλάβει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες του ως ώριμος ενήλικας.

Σε σχέση 

Θα περάσω κατευθείαν στο θέμα και θα σας αποκαλύψω πως αν δεν υπάρχει δέσμευση στη σχέση σας, τώρα θα ακουστεί πρόταση επισημοποίησης ακόμα και γάμου. Για όσους από εσάς είστε ήδη παντρεμένοι, τότε ετοιμαστείτε για κάτι νέο που θα αποτελέσει ευτυχισμένο γεγονός. Έρχονται στιγμές ευτυχίας και έντονης χαράς.

Χωρίς σχέση 

Περίεργη ροη γεγονότων θα σας φέρουν αντικριστά με πρόσωπο που όχι μόνο θα σας γοητεύσει απ’ την πρώτη στιγμή που θα αλληλοκοιταχτείτε, αλλά θα νιώσετε μέσα σας πως αυτό το άτομο είναι μοιραία ύπαρξη στη ζωή σας. Η διαίσθησή σας δεν θα είναι καθόλου απατηλή, θα ξεκινήσετε δεσμό και αυτή τη φορά θα νιώσετε πως βρήκατε όντως το άλλο σας μισό.

Επανασύνδεση 

Τα συμβάντα θα σας αποδείξουν πως αν η μοίρα θέλει δύο πρόσωπα μαζί, τότε τίποτα δεν μπορεί να τους οδηγήσει σε χωρισμό. Τυχαία συνάντηση ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά και στη σκέψη σας, θα σας φέρει τόσο κοντά που θα είναι αδύνατον να απομακρυνθείτε ξανά. Έρχεται επανασύνδεση με σοβαρές υποσχέσεις και με επίσημη πρόταση δέσμευσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, στροφή στα οικονομικά σου κάνεις αυτή την εβδομάδα καθώς ο Ήλιος περνάει στο Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου και σε καλεί να αντιμετωπίσεις τρέχοντες λογαριασμούς και οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Οικονομικά σχέδια και συζητήσεις δεν εξελίσσονται όπως περιμένεις μέσα στην εβδομάδα καθώς τα τετράγωνα του Ερμή στον Ζυγό με Πλούτωνα και Κρόνος στον Αιγόκερω και η αντίθεση του με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό ενισχύουν την καχυποψία, την ένταση και πιθανές υπόγειες συμπεριφορές που μπορεί να σε απογοητεύσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με τον Ερμή να περνάει στο Σκορπιό στις 27 Σεπτεμβρίου σου δίνεται η ευκαιρία να επιδιώξεις σημαντικές συμφωνίες σε εμπορικό και επικοινωνιακό επίπεδο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε οικονομικά ζητήματα καθώς δεν είναι εύκολο να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι και επιδιώκεις να πετύχεις. Οι φόβοι οδηγούν στην καχυποψία και τη διάθεση να ελέγξεις καταστάσεις, κάτι που θα επηρεάσει αρνητικά οικονομικά σχέδια και εξελίξεις. 

Αισθηματικά

Απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις στην προσωπική σου ζωή καθώς η απολυτότητα και η σκληρότητα που μπορεί να εκδηλώσεις λόγω των ανασφαλειών σου θα τραυματίσει σημαντικά τη σχέση σου. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και στο πρόσωπο που αγαπάς ώστε να ξεπεράσετε πιθανές δυσκολίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέα πρόσωπα που θέλουν να σε κερδίσουν αφού νιώθεις ότι δεν είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και για αυτά που πραγματικά αξίζεις. Να θυμάσαι ότι οι ανασφάλειες ζωγραφίζονται στο πρόσωπό σου και επηρεάζουν την πορεία των νέων γνωριμιών που σε ενδιαφέρουν.

Μπορεί να μην είναι το πιο ερωτικό πράγμα, αλλά η ενασχόληση με την ισορροπία της οικονομικής σας κατάστασης θα καθαρίσει τον … βρώμικο αέρα στη σχέση σας. Πρέπει πρώτα να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, αφήστε την καρδιά σας γι’ αργότερα. Ο Ερμής στον Ζυγό και στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, μπορεί να δημιουργήσει άγχος, πίεση και ακραίες καταστάσεις που απορρέουν από την οικονομική δυσπραγία του ενός εκ των δυο σας. Ίσως νιώσετε συναισθηματική και οικονομική ανασφάλεια η οποία σας κάνει να συμπεριφέρεστε απρεπώς, ακόμα και με έλλειψη σεβασμού προς τον άλλον. Εσείς έχετε την ευθύνη των πιστωτικών καρτών σας και της πληρωμής των λογαριασμών σας, δεν σας φταίει ο άλλος!

Σε σχέση 

Ανήσυχη θα είναι η συμπεριφορά σας και κάπως άστατη η σκέψη σας, δεν αποκλείεται να νιώσετε πως δεν ξέρετε που πατάτε και που βρίσκεστε. Επειδή θα περάσουν διάφορα ενδεχόμενα από το μυαλό σας και επειδή η καρδιά σας θα εμφανιστεί μπερδεμένη, γι’ αυτό προσοχή στις αλλοπρόσαλλες κινήσεις και κυρίως προσοχή στις ριζοσπαστικές ενέργειες.

Χωρίς σχέση 

Για όσους από εσάς είστε μόνοι ερωτικά, τότε έρχεται η κατάλληλη πρόκληση και μάλιστα στη σωστή στιγμή. Θα σας εντυπωσιάσει πρόσωπο που θα εμφανιστεί τυχαία μπροστά σας, όσο πιο γρήγορα αντιδράσετε, τόσο πιο σύντομα θα βρεθείτε σε προσωπικό τετ α τετ. Έρχεται ευκαιρία σταθερής ερωτικής σχέσης, κινηθείτε όσο πιο άμεσα μπορείτε.

Επανασύνδεση 

Ίσως να μην έχετε διάθεση για επανασύνδεση, ίσως στη σκέψη σας να κυριαρχήσει η ιδέα να ξεφύγετε από τα παλιά, ωστόσο μια ξαφνική κίνηση από το πρώην ταίρι σας θα καταφέρει να σας βάλει σε εσωτερικό δίλημμα. Επανασύνδεση ή οριστικός χωρισμός; Αυτό το ερώτημα θα σας απασχολήσει και αν θέλετε σωστή απάντηση, τότε απευθυνθείτε αποκλειστικά και μόνο στην καρδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, με τον Ήλιο να περνάει στο ζώδιό σου στις 22 Σεπτεμβρίου βρίσκεσαι πια στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς μπορείς να πρωταγωνιστήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι θέλεις να πραγματοποιήσεις πολλούς προσωπικούς στόχους, όμως ο Ερμής από το ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα δημιουργεί δυσκολίες. Τα τετράγωνα του με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω και η αντίθεση του με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό μπορεί να οδηγήσει σε χτυπήματα κάτω από το τραπέζι και απολυτότητα που θα επηρεάσουν σημαντικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Νιώθεις πιο έτοιμος από ποτέ για να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που χρειάζονται ώστε να πρωταγωνιστήσεις επαγγελματική σου ζωή. Με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό στις 27 Σεπτεμβρίου σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθεί σε οικονομική σχέδια που μπορεί να έχεις και θέλεις να προωθήσεις. Με αργούς και σταθερούς ρυθμούς μπορείς να πετύχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα που θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα. 

Αισθηματικά

Πάρε πρωτοβουλίες σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και μείνε μακριά από παράλογες σκέψεις και σκληρά φραστικά επεισόδια που θα επηρεάσουν αρνητικά το ταίρι σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν ανταγωνιστικές διαθέσεις από το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου που θα σε πληγώσουν, φρόντισε να βρεις ισορροπίες και να αποφύγεις τον παρορμητισμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο δυναμισμός που αποπνέεις αποτελεί μαγνήτη για νέα πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου. Φρόντισε να είσαι διαλλακτικός και να αφήσεις την ανάγκη ελέγχου στην άκρη για να ευοδώσουν οι νέες γνωριμίες το καλύτερο για σένα.

Αν δεν είστε εκεί που θέλετε να είστε με τον αγαπημένο σας, θα αγωνιστείτε μέχρι να το κάνετε πραγματικότητα! Ο Ερμής στον Ζυγό βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και σας ωθεί να συμπεριφερθείτε … σκοτεινά μέχρι να πάρετε αυτό που θέλετε. Οι πλανήτες σας χαρίζουν μια ακαταμάχητη λάμψη στον τρόπο επικοινωνίας σας, αλλά πρέπει κι εσείς να συμπεριφερθείτε με ευγένεια και ωριμότητα. Σκεφτείτε ότι είστε ένα πνευματικό ον και πρέπει να σέβεστε τον άλλον, όχι να παίζετε παιχνίδια εξουσίας ή να προσπαθείτε να τον/την χειραγωγήσετε. Πάρτε την πρωτοβουλία και ανοίξτε τη συζήτηση που θέλετε, απλά θυμηθείτε: Πρέπει να ενδιαφέρεστε για την άποψη του άλλου και να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό. Όταν και οι δύο αισθάνεστε ότι ακούγεστε, μπορείτε να βρείτε ήρεμα μια αμοιβαία ευχάριστη λύση.

Σε σχέση 

Έρχεται συμφιλίωση σε διαφωνίες και λύση σε αδιέξοδα, γι’ αυτό μη βιαστείτε να μπλεχτείτε σε λαβύρινθο απαισιόδοξων προβλέψεων. Ευχάριστες πληροφορίες θα ανανεώσουν τον τρόπο σκέψης σας και ένα συμβάν θα φέρει το ξεκίνημα μιας σειράς επιτυχημένων γεγονότων που θα αλλάξουν οριστικά τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Χωρίς σχέση 

Ενθουσιασμό και αισιοδοξία θα σας φέρει η παρουσία ενός προσώπου, που η προσιτή σας στάση θα του δώσει το άνοιγμα να σας πλησιάσει. Από ευχάριστο και οικείο διάλογο θα ξεκινήσει η συνομιλία σας και μέχρι ποιο σημείο ακριβώς θα φτάσει, θα είναι καθαρά στη δική σας απόφαση. Φανείτε ζεστοί και αυθόρμητοι, γιατί αυτή τη φορά το καμπανάκι θα χτυπήσει για εσάς.

Επανασύνδεση 

Τυχαία και πολύ ευχάριστη θα είναι η συνάντησή σας με ένα πρόσωπο από τα παλιά και θα σας ομολογήσω πως από την πρώτη σας συνομιλία, θα δημιουργηθεί άνοιγμα για επανασύνδεση. Αν μπείτε στον κόπο να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, τότε θα διαπιστώσετε πως η σχέση σας μπορεί να πέρασε από μια διακοπή, όμως τα αισθήματά σας δεν διακόπηκαν ποτέ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου και μπαίνεις σε μία περίοδο ενός μηνός όπου απομονώνεσαι από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα γίνονται εντονότερες από ποτέ και φέρνουν στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος που είναι ανεπίλυτα. Τα τετράγωνα του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω και η αντίθεσή του με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα σε καθημερινό επίπεδο που καλό είναι να αποφύγεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σου στις 27 Σεπτεμβρίου σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις απόψεις και σχέδια επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να έχεις με άκρως δυναμικό τρόπο. Προσοχή στην καθημερινότητα και στην επικοινωνία με πρόσωπα από τον εργασιακό χώρο καθώς δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς τι πραγματικά θέλουν από εσένα λόγω της έντονης καχυποψίας που σε διακατέχει και δεν σου επιτρέπει να δεις με ρεαλιστικούς όρους τι συμβαίνει στον εργασιακό χώρο.

Αισθηματικά

Η καχυποψία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου καθώς φαίνεται να εκφράζεις παραλογισμούς λόγω του έντονου συναισθηματισμού και των ανασφαλειών που σε διακατέχουν. Προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός και δεκτικός σε διαφορετικές απόψεις που μπορεί να εκφράσει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν μαζί σου θέλοντας να κλείσουν υποθέσεις που εκκρεμούν μεταξύ σας. Δεν είναι εύκολο για εσένα να εκφράσεις αυτά που νιώθεις καθώς οι φόβοι σε κυριεύουν και δεν αφήνουν περιθώριο για ρεαλιστική και ξεκάθαρη σκέψη.

Σε σχέση 

Η στασιμότητα που αρχίζει να σας κουράζει, θα σας αναγκάσει να αναλάβετε τα ηνία της σχέσης σας και θα τα πάτε μια χαρά. Αν δείξετε αποφασιστικότητα ως προς τα θέλω σας, τότε πολύ γρήγορα θα υπερισχύσουν οι δικές σας απόψεις και θα καταφέρετε να οδηγήσετε τη σχέση σας σε ένα πολύ πιο δυνατό και δεσμευτικό επίπεδο. Διεκδικήστε σταθερά τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Χωρίς σχέση 

Σε ανυποψίαστη χρονική στιγμή, σε κάπως περίεργο χώρο θα εμφανιστεί μπροστά σας πρόσωπο που θα καταφέρει να κερδίσει όλη σας την προσοχή. Μην παραξενευτείτε αν από την επόμενη κιόλας μέρα, το μόνο που θα σας απασχολεί θα είναι το πότε θα ξανασυναντηθείτε. Τα γεγονότα θα φέρουν απανωτές επαφές, ανοίγοντας προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης.

Επανασύνδεση 

Το γεγονός της επανασύνδεσης το μόνο που θα απαιτεί, θα είναι αποφασιστικότητα από την πλευρά σας. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει την αφορμή να συναντηθείτε με το παλιό σας ταίρι και το αν η κατάληξή σας θα είναι ένωση ή παρατεταμένος χωρισμός, αυτό θα το ορίσουν οι λέξεις σας. Αποκαλύψτε τα συναισθήματά σας, εκφράστε αυτό που επιθυμείτε, η τύχη θα είναι με το μέρος σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, οι φιλικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο με τον Ήλιο να περνάει στον Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου και να σε οδηγεί κοντά στις παρέες και σε ομάδες όπου η κοινή ιδεολογική προσέγγιση σας φέρνει πιο κοντά. Προσοχή σε σχέδια και στο πώς εκφράζεις τις απόψεις σου στο φιλικό περιβάλλον καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς τα τετράγωνα του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω και η αντίθεση του με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα και προστριβές που είναι πιθανό να σε απογοητεύσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με τον Ερμή να περνάει στο Σκορπιό στις 27 Σεπτεμβρίου θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα καθώς το μυαλό ταξιδεύει και δεν είναι εύκολο να επικεντρωθείς σε πρακτικά ζητήματα. Αυτό μπορεί να έχει σημαντικό κόστος κυρίως στον εργασιακό χώρο καθώς τα λάθη είναι πιθανά αν αφεθείς. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να υπάρξουν εμπόδια και εντάσεις σε σχέση με στόχους και επαγγελματικές φιλοδοξίες που έχεις. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην αντιπαρατεθείς με πρόσωπα που στέκονται δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια. 

Αισθηματικά

Η έντονη διάθεση ανεξαρτησίας εκφράζεται το ταίρι σου με απότομο και εριστικό τρόπο και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει εντάσεις στη σχέση. Διάθεση επιβολής και αδιαλλαξία θα δημιουργήσουν επιπλέον εντάσεις που δεν είναι εύκολο στο τέλος να διαχειριστείς πληγώνοντας τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν νέα πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, όμως είναι απαραίτητο να αφήσεις την αλαζονεία και την καχυποψία στην άκρη. Απέφυγε συμπεριφορές που δεν θα επιτρέψουν σε αισιόδοξες εξελίξεις.

Είναι δική σας δουλειά να επιλέξετε τι θα αποδεχτείτε από αυτά που θα ακούσετε, αλλά οι φιλίες σας τώρα θα σας προβληματίσουν. Κάτω από την δυσμενή επιρροή του  Ερμή στον Ζυγό και στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, κάποιος φίλος σας θα μπορούσε να επικρίνει τον αγαπημένο σας ή να σας δείξει τη ζήλεια του και την κακεντρέχειά του. Αν και αυτό μπορεί και να μη σας απασχολήσει, αξίζει να διερευνήσετε αν έχουν βάση οι απόψεις του κι αν υπάρχει ηθική ακεραιότητα στη συμπεριφορά του. Εάν οι διαθέσεις του είναι κακοπροαίρετες, αποστασιοποιηθείτε με ευγένεια και χωρίς ενοχές. Αν είστε μόνοι, να είστε επιλεκτικοί! Καθίστε στο μπαρ και φλερτάρετε, ξεκινήστε μια συνομιλία με έναν συναρπαστικό άγνωστο αλλά μη δώσετε βάση σε όσα σας λέει!

Σε σχέση 

Αν κάποιοι από εσάς έχετε εγκλωβιστεί μέσα σε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, τότε να ξέρετε πως θα εμφανιστεί λύση και μάλιστα γρήγορη και άμεση. Ταχτοποιείται θέμα που σας προκαλούσε ανησυχία, απαλλάσσεστε από  συναισθηματικό βάρος και ξεκινάτε νέα αρχή με επιτυχημένη πορεία. Κρατήστε ζωντανές τις επιθυμίες σας, έρχονται αλλαγές που θα σας ενθουσιάσουν.

Χωρίς σχέση 

Θα σας ενθουσιάσει το αεράτο και δυναμικό παρουσιαστικό προσώπου που θα σας πλησιάσει για ένα συγκεκριμένο λόγο. Ένα ζήτημα θα σας φέρει σε συνομιλία τετ α τετ και από εκεί και πέρα θα είναι καθαρά στη δική σας επιλογή, αν θα αφήσετε την αμοιβαία σας έλξη να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση. Θα λάβετε όμορφες προτάσεις που δεν θα υπάρχει λόγος να τις απορρίψετε.

Επανασύνδεση 

Εντελώς ξαφνικά θα εμφανιστεί μπροστά σας το παλιό σας ταίρι και επειδή η στιγμή θα σας πιάσει στον ύπνο, δεν θα γλιτώσετε από ταραχή, ίσως και πανικό. Θα διαπιστώσετε αλλαγμένο τρόπο σκέψης και πολύ θερμές αντιδράσεις, σε περίπτωση που αισθανθείτε μπερδεμένοι, για να σας βοηθήσω, σας φανερώνω πως ό, τι πει θα το πιστεύει και ό, τι ζητήσει θα το θέλει μέσα από την καρδιά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Αιγόκερε, με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου επικεντρώνεται στην επαγγελματική σου ζωή και στις αυξανόμενες υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Γεγονός είναι ότι η επικοινωνία στο πεδίο της καριέρας θα σε προβληματίσει καθώς τα τετράγωνα του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στο ζώδιό σου η αντίθεση του με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό δεν θα είναι δύσκολο να δημιουργήσουν προϋποθέσεις έντασης με πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός και να περιορίσεις την καχυποψία που δεν θα σε βοηθήσουν να δεις αντικειμενικά και τις δικές σου ευθύνες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με τον Ερμή να περνάει στο Σκορπιό στις 27 Σεπτεμβρίου του δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς και να σχεδιάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όνειρα και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις στην καριέρα σου. Οι διαπραγματεύσεις ή πιθανές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν θα είναι δύσκολο να εξελιχθούν όπως τα περίμενες καθώς υπάρχουν εμπόδια. Καλά θα κάνεις να μην είσαι αυτός που τα δημιουργεί αλλά το πρόσωπο που δίνει λύσεις και ξεμπλοκάρει καταστάσεις χωρίς νευρικότητα και συγκρούσεις. 

Αισθηματικά

Με το μυαλό σου σε επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν είναι εύκολο να αφήσεις χρόνο στο ταίρι σου και αυτό είναι κάτι που μπορεί να προβληματίσει μέσα στην εβδομάδα. Προσοχή σε εντάσεις καθώς γίνεσαι σκληρός και χειριστικός και αυτό δημιουργεί σημαντικά ζητήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν την προσοχή, όμως ο τρόπος που επικοινωνείς θα παίξει αρνητικό ρόλο αν αφήσεις τη σκληρότητα και την ένταση να εκδηλωθούν αβίαστα.

Το μονοπάτι της επαγγελματικής επιτυχίας είναι έντονα φωτισμένο τώρα, αλλά με ποιό τίμημα; Αυτή είναι η στιγμή σας για να προβάλλετε τα έργα σας και να εισπράξετε επαίνους και επευφημίες καθώς ο Ερμής στον Ζυγό και στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας σας βοηθά να εισπράξετε την προσοχή και να ανεβείτε ψηλά υλοποιώντας τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας σας φέρνει αντιμέτωπους με τον αγαπημένο σας εξαιτίας της υπερβολικής ενασχόλησης με την πορεία της  σταδιοδρομίας σας. Αφιερώνετε όλο τον χρόνο σας στην τρέχουσα εργασία σας, θέλετε να πάτε ψηλά. Αλλά μην παραμελήσετε τη σχέση σας για να προωθήσετε το έργο σας. Φροντίστε επίσης να μην είστε υπερβολικά υπερήφανοι και εγωιστές.

Σε σχέση 

Ένα περιστατικό θα σας ανοίξει τα μάτια, θα σας δώσει το έναυσμα να εντείνετε την παρατηρητικότητά σας. Τα συμβάντα θα σας αποδείξουν πως είχατε εσφαλμένη άποψη για το που βαδίζει η σχέση σας, τώρα θα πειστείτε πως ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας δεν υπάρχουν ούτε μυστικά ούτε ψέματα. Δείξτε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο που αγαπάτε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αμφισβητείτε.

Χωρίς σχέση 

Μια πολύ περίεργη και εντυπωσιακή μορφή θα σας ανοίξει την όρεξη για ζωή και θα έχετε όλη την καλή διάθεση να δοθείτε σε νέες περιπέτειες. Θα σας δώσει ευκαιρία νέας ερωτικής αρχής και καλά θα κάνετε να μην κοντοσταθείτε καθόλου. Γραπώστε την ευκαιρία, μην κάνετε το λάθος να σκεφτείτε αρνητικά ενδεχόμενα, προχωρήστε χωρίς προκαταλήψεις.

Επανασύνδεση 

Το πρόσωπο που σκέπτεστε επιθυμεί την επανασύνδεσή σας περισσότερο από εσάς και δεν έχει σκοπό να σας το κρύψει. Ανταποκριθείτε στην αποφασιστική κίνηση που θα κάνει με στόχο να σας επαναφέρει στη ζωή του και πολύ γρήγορα θα διαπιστώσετε πως καταλαμβάνετε πρωταρχική θέση στην καρδιά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου και βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας. Αντιμετωπίζεις τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία και αυτό είναι κάτι που σε βοηθά να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και πνευματικές αναζητήσεις. Τα τετράγωνα του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω και η αντίθεση του με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται να φέρουν στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος και εμπόδια που θα επηρεάσουν τα μελλοντικά σου σχέδια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σχέδια έρχονται σε πρώτο πλάνο με τον Ερμή να περνάει στο Σκορπιό στις 27 Σεπτεμβρίου και να σαι καλή να επικεντρωθείς σε συζητήσεις που θα πρωταγωνιστήσουν στο περιβάλλον της καριέρας σου. Ορθολογισμός και η ωριμότητα που σε διακρίνουν θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να προωθήσεις προσωπικές σκέψεις και φιλοδοξίες που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στην επαγγελματική ανέλιξη που σε ενδιαφέρει. 

Αισθηματικά

Φρόντισε να μην χάσεις την αισιοδοξία σου καθώς είναι εύκολο αυτή την εβδομάδα λόγο καχυποψία να γίνεις δογματικός επηρεάζοντας δυσάρεστα τη σχέση σου. Προσπάθησε να κατανοήσεις τις ανάγκες και τις απόψεις του συντρόφου σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις από συμπεριφορές και ιδέες που δεν σου επιτρέπουν να εξελιχθείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που αρχικά θα σε ενθουσιάσουν, όμως οι πληγές του παρελθόντος μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στην εξέλιξη τους αν το επιτρέψεις.

Δεν θα χρειαστεί και πολύς χρόνος για να ανακαλύψετε την αλήθεια. Με τον Ερμή στον Ζυγό και στον ειλικρινή ένατο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα σας είναι εύκολο να ανακαλύψετε ό, τι κρύβετε κάτω από την επιφάνεια, αλλά μην προσπαθήσετε να περάσετε τις απόψεις σας σε ανθρώπους που δεν είναι έτοιμοι γι’ αυτό. Συμπεριφερθείτε με ωριμότητα και σύνεση και φροντίστε  να μη χειραγωγήσετε με τα λόγια σας την άλλη πλευρά. Το πιο δύσκολο τώρα είναι να συγκρατηθείτε, ειδικά αν ανακαλύψετε κάτι που σας προκαλέσει πόνο. Παρόλα αυτά πρέπει να μιλήσετε με ευγένεια και λεπτότητα, αν θέλετε να σας θεωρήσουν πνευματικά εξελιγμένους. Η επισήμανση των σφαλμάτων του άλλου είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να χάσετε την εμπιστοσύνη του!

Σε σχέση 

Αυτή τη φορά, θα τολμήσετε να κάνετε το βήμα να διεκδικήσετε αυτό που επιθυμείτε, όμως μην κάνετε το λάθος και επιλέξετε τον έμμεσο τρόπο έκφρασης. Αν θέλετε να φτάσετε στην επιτυχία, τότε το κλειδί θα είναι η άμεση ειλικρίνεια. Ξεκαθαρίστε στο ταίρι σας τι ακριβώς θέλετε και ζητήστε το, με λόγια απλά χωρίς ασάφειες.

Χωρίς σχέση 

Θα υπάρξει πρόσωπο που θα σας πλησιάσει με ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά το θέμα είναι τι είδους διαθέσεις θα έχετε εσείς. Η εξέλιξη των συνομιλιών σας θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θέλετε να κάνετε μια νέα ερωτική αρχή στη ζωή σας ή όχι. Τώρα θα σας δοθεί το έναυσμα να συνειδητοποιήσετε αν θέλετε να ξεφύγετε από το παρελθόν ή αν θέλετε να παραμείνετε στην ελπίδα της επανασύνδεσης.

Επανασύνδεση 

Θα στριφογυρίζει έντονα στη σκέψη σας η επιθυμία της επανασύνδεσης και προς έκπληξή σας, θα σας δοθεί σε ανυποψίαστο χρόνο η ευκαιρία να ξανασμίξετε με το παλιό σας ταίρι. Αν εκφράσετε ελεύθερα τα αισθήματά σας και φανείτε ειλικρινείς και προς εσάς και προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, τότε πολύ γρήγορα θα γίνει ξεκίνημα μόνιμης ένωσης.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, ο Ήλιος περνάει στο Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου και περνάς σε μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και αμφιβολίες που καλείσαι να τακτοποιήσεις μέσα σου. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές συμφωνίες μέσα στην εβδομάδα καθώς τα τετράγωνα του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα και τον Κρόνος στον Αιγόκερω και η αντίθεση του με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό δεν αφήνουν περιθώρια για ήρεμες συζητήσεις που θα ευοδώσουν τα μέγιστα για σένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό στις 27 Σεπτεμβρίου επικεντρώνεσαι σε συζητήσεις με πρόσωπα που έχουν σχέση με το εξωτερικό ή σχετίζονται με την επικοινωνία και την διαφήμιση. Μπορείς να δημιουργήσεις εύφορο έδαφος ώστε να προχωρήσεις στα επαγγελματικά σου σχέδια σε περίπτωση που αφορούν τους συγκεκριμένους τομείς. Προσοχή σε οικονομικές συζητήσεις και επιχειρηματικές κινήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς θα βρεις εμπόδια και μπορεί να υπάρξουν παρασκηνιακές συμπεριφορές που θα σας στενοχωρήσουν ιδιαίτερα.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις έντονες στιγμές πάθους με το ταίρι σου, όμως η καχυποψία και οι φόβοι που σε διακατέχουν δεν σου επιτρέπουν να σκεφτείς πιο καθαρά. Έτσι με ευκολία μπορεί να οδηγηθείς σε σφοδρές κόντρες και σκηνές ζηλοτυπίας που θα δημιουργήσουν σημαντικές εντάσεις και προβλήματα σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν και θα προκαλέσουν μοναδικά συναισθήματα. Φρόντισε να μην φοβηθείς αυτό που νιώθεις και να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου μακριά από σκληρές και απόλυτε συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν εμπόδια.

Είστε τόσο ερωτικοί στον τρόπο επικοινωνίας σας, αργοί και αισθησιακοί, το πάθος σας δεν έχει όρια καθώς ο Ερμής στον Ζυγό κινείται στον παθιασμένο και ερωτικό όγδοο οίκο σας. Αλλά δυστυχώς βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και ίσως το αντικείμενο του πόθου σας να μην είναι ξεκάθαρος στα λόγια του, ίσως δεν μπορείτε να αποσαφηνίσετε τις προθέσεις του, τί θέλει επιτέλους από εσάς; Μπορεί να βρείτε μια νέα αγάπη στην οποία σας είναι δύσκολο να αντισταθείτε, αλλά ο νηφάλιος Κρόνος απαιτεί προσοχή ενώ ο Πλούτωνας ενδελεχή έλεγχο. Ακούστε το μυαλό σας, όχι μόνο την καρδιά σας. Προχωρήστε και απολαύστε το φλερτ και το πάθος, αλλά εάν αποκαλύψετε κόκκινες σημαίες, πάρτε  το σοβαρά.

Σε σχέση 

Για τους ανύπαντρους ίσως να ακουστεί πρόταση γάμου, για τους παντρεμένους προμηνύεται ερχομός νέου μέλους. Το σίγουρο είναι πως καταφθάνει ευτυχισμένο γεγονός, ολοκληρώνεται ενδόμυχη σας επιθυμία, και περνάτε ενωμένοι με το αγαπημένο σας ταίρι σε ένα πιο ουσιαστικό επίπεδο. Αλλάζουν οι συνθήκες της καθημερινότητας σας, τώρα θα είστε έτοιμοι για πιο μεγάλα όνειρα.

Χωρίς σχέση 

Εφοδιαστείτε με αισιοδοξία, επιμεληθείτε την εμφάνισή σας, έρχεται πρόσωπο που δεν αποκλείεται να αποτελέσει μόνιμο ερωτικό ταίρι στη ζωή σας. Τυχαίο γεγονός θα προκαλέσει την ξαφνική σας γνωριμία που τελικά θα αποδειχτεί μοιραία. Από την πρώτη στιγμή που θα σας συστήσουν, θα μπει σε λειτουργία ο μηχανισμός της έλξης, φέρνοντας αποτέλεσμα άμεσο και ευτυχισμένο!

Επανασύνδεση 

Λύνεται το εμπόδιο που σας κρατούσε μακριά απ’ το πρόσωπο που αγαπάτε και καταφθάνει πληροφορία που θα ανοίξει δρόμο επανασύνδεσης. Κάνετε λάθος αν νομίζετε πως χάσατε το ταίρι που σκέπτεστε, ένα σημαδιακό γεγονός θα σας αποδείξει πως υπάρχουν δυνατά ανεξίτηλα αισθήματα που είναι αδύνατον να σβήσουν. Έρχεται επανασύνδεση και μάλιστα με προοπτική οριστικής δέσμευσης.

noiseair.com
noiseair.com
Το noise είναι το νεανικό brand των φοιτητών του KES College. Το noiseair.com είναι μια νεανική ιστοσελίδα, στην οποία γράφουν αποκλειστικά φοιτητές του KES College. Το noiseair.com δημιουργήθηκε στα πλαίσια αναβάθμισης του Κλάδου Δημοσιογραφίας και Δημόσιων Σχέσεων και δίνει δυνατότητες αλληλεπίδρασης μεταξύ φοιτητών και Κολλεγίου, με στόχο να αναδειχθεί η δουλειά των φοιτητών και να πάρουν μια γεύση από πραγματικές επαγγελματικές συνθήκες εργασίας.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments